- 18,049
- 9,634
- 113
NeyNe yazdın
NeyNe yazdın
Mail onay kodu da varKonu acik kalsin holiye giremiyorum smsden telefonun sarji bitti kaldigim yerde type-c yok yarin ya devam edicez ya da cekicez bunu bakalim duruma gore
aceleye gerek yok nasip her şey belki nba şanslı gelmeyecekti yarına kalsınKonu acik kalsin holiye giremiyorum smsden telefonun sarji bitti kaldigim yerde type-c yok yarin ya devam edicez ya da cekicez bunu bakalim duruma gore
Aynende öyle dostaceleye gerek yok nasip her şey belki nba şanslı gelmeyecekti yarına kalsın
Knicks ilk ceyrek 55.5 ust oynamayi dusunuyodum olmicak gibi iyi ki basmadik diyekimaceleye gerek yok nasip her şey belki nba şanslı gelmeyecekti yarına kalsın
Hepsini birden basma ikiye böl basKnicks ilk ceyrek 55.5 ust oynamayi dusunuyodum olmicak gibi iyi ki basmadik diyekim
nasip kanka55de kalmis knicks delirirdik amk xd
TEK de 1.60 a biter bu iş 50kHepsini birden basma ikiye böl bas
He valla iyiki şarj bitmiş puahah55de kalmis knicks delirirdik amk xd
Önemli olan bulmak dostTEK de 1.60 a biter bu iş 50k
rahattt ooollÖnemli olan bulmak dost
@majorka geldi bakİstersn bakarsın dost
Kirvem o kadar haklisin ki, ben belirli bir konuda kendimi hakli goruyorum ve bir cok acidanda karsi tarafa hakli oldugumu gostermek istiyorum beni anlasin istiyorum belki o da benim gozumden gorur die ama aslinda gerek yok.Dayı sen hergun upuzun yazıyorsun niye açıklama millete kendini
@JackWilshere10 bol şanslarin olsun kral inşallah ekmeğini yersin@majorka benden duymuş olma Beşiktaş maçı kg var aramızda kalsın
Evet kg var baya iyi tercih.@majorka benden duymuş olma Beşiktaş maçı kg var aramızda kalsın
bjk ligi saldı kupaya önem veriyor. bence gaziantepe 1.80-1.90 orandan çifte şansta verilirEvet kg var baya iyi tercih.
Gaziantep rahat konumda
Bjk 4. Neredeyse garanti
Mac antepte
Bjk arka alan sikintiliyken on alan iyi
Tam bir kg maci