- 17,495
- 18,906
- 113
Adam cekdi yedi bitirdi siz hala burda umut dagıtıyosunuz 🙂
Beşiktaş 3_4 atabilir öyle bir maç , çifte bile kurtarmaz antepiakşam antep çifte gelecek kral boş yapma
kg var dedim knkaBeşiktaş 3_4 atabilir öyle bir maç , çifte bile kurtarmaz antepi
Kg olabilir evet👍kg var dedim knka
oBeyler evet soyle yapiyoruz 30k kasamiz var bonus falan degil ana para.
Bana kupon oneriyorsunuz ornegin 10 oran 10k basalim tarzi veya mantikli kupon bulursak 7 oran 30k basalim direk gelirse 5 hafizima ulasirim 2k.
Istisare zamani kesin kazanmamiz lazim. Bu aksamin maclarina yapalim sadece.
Kardeş siz ruh hastası mısınız? Adam belki gelir bişey diyemem de siz her önünüze gelen tanımadığınız adamın konusunu neye dayanarak 4 saat takip ediyorsunuz manyak mısınız siz@majorka reis nerdesin ya dun o kadar takip ettik gol yazdik korner dedik, maclarin her aninda burdaydim @JackWilshere10 ile
Son adimi yapmayacak miyiz reis
Gelir lo gelince takip edersiniz şimdi mesaj atarım ben@majorka reis nerdesin ya dun o kadar takip ettik gol yazdik korner dedik, maclarin her aninda burdaydim @JackWilshere10 ile
Son adimi yapmayacak miyiz reis
Eger kazanc saglarsa 5 kisiye odul verecegini belirtmis. Bende kazanacagini dusundum ve takip ettim odul sansim olsun diyeKardeş siz ruh hastası mısınız? Adam belki gelir bişey diyemem de siz her önünüze gelen tanımadığınız adamın konusunu neye dayanarak 4 saat takip ediyorsunuz manyak mısınız siz
Ödülü alan aldı kardeşim, otobüs arka sokata ki duraktan geçti gitti, burda boşuna beklemeEger kazanc saglarsa 5 kisiye odul verecegini belirtmis. Bende kazanacagini dusundum ve takip ettim odul sansim olsun diye
hiç gelmesin bu mesajlar dan sonra birakGelir lo gelince takip edersiniz şimdi mesaj atarım ben
Bari şantiyede şans tanı milleteÖdülü alan aldı kardeşim, otobüs arka sokata ki duraktan geçti gitti, burda boşuna bekleme
Inanmak istemiyorum bence sozunde duracaktir.Ödülü alan aldı kardeşim, otobüs arka sokata ki duraktan geçti gitti, burda boşuna bekleme
Alin iste geldi adam. Hosgeldin reisGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Roll devam ediyor ceto maclara bakip geliyorum kasa 120k 30k rulette yedik
onda daha iyiydinGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Petkim basaksehir basket macini ust dusunuyorum reis bi sende bak istersen ufak biseyler atip ruletin zararini cikarabilirsin onun disinda jackwilshere ile bjk macini kg dusunuyoruzGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Kanka neden yedın kı o kadar takıp ettılerGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Kuponu atarken bastığın miktarıdaa göstersen daaha iyi olur dostumGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize