- 18,049
- 9,634
- 113
Çok sukur abi valla maçtan çıkmışım şimdide okeye geldikYok be kardeşim kırgınlık bi durum yok olsa yüzüne söylerim şükür iyiyim sen nasılsın
Çok sukur abi valla maçtan çıkmışım şimdide okeye geldikYok be kardeşim kırgınlık bi durum yok olsa yüzüne söylerim şükür iyiyim sen nasılsın
Sohbet ateşli bi hal almaya başladı üzerime rahat bisiler alıp geleyim benYazmayi ogrendikten sonra mi sohbet etsek?
Dayı arkadaşın kanuni nerdeEmmi
Emmi dogru konuşuyorum ama sabretse okadar arkadan sallamasa ben yerinde olsam dagıtan kişinin onun yerine bana verrirdim
Kimsenin rolüne girmem aga herkes bnm rolüme girerGiderse gitsin dostum yapacak bisey yok. Dalga geciyorsun ama senin paraciklarla isin yoksa burada ne isin var. Cik konudan baba?
Bol şans kardeşimÇok sukur abi valla maçtan çıkmışım şimdide okeye geldik
Sen arkadasinla havlamayi birakip uslu durdugundaKaç paraya eline alırsın (tasmayi)
Eyw abicNBol şans kardeşim
Öldü Mogol savaşında arkadan yedi hançeriDayı arkadaşın kanuni nerde
Allah için kavga etme ben senin yerinde olsam çıkarım konudan boşver konuyu kapattirmaSen arkadasinla havlamayi birakip uslu durdugund
Aslan Cengizhan puahahaÖldü Mogol savaşında arkadan yedi hançeri
Ben neden konudan cikiyorum ki deveciAllah için kavga etme ben senin yerinde olsam çıkarım konudan boşver konuyu kapattirma
Mogol savaşıdı demi unuttum tarihiAslan Cengizhan puahaha
Yuh takip etmedi ne demek. Neden yalan soyluyorsun?@majorka bu armibjk takip etmedi arkandan salladı kardeş
E kardeş belki başka işin var git onu hallet gelBen neden konudan cikiyorum ki deveci
Yok dayı karıştırdın kanuni 300 yıla yakın sonra doğdu mogollardan karistirdinMogol savaşıdı demi unuttum tarihi
Baska bir isim yok ama yalan soylemeyin ben dun takip ettim. 9.sayfadan bakabilirsiniz. Tartisallim kavga edelim ama hakkimda yalan soylemeyinE kardeş belki başka işin var git onu hallet gel
Unutmuşum dedim ama tarih okunmadımı unutulurYok dayı karıştırdın kanuni 300 yıla yakın sonra doğdu mogollardan karistirdin
Dün seni görmedimBaska bir isim yok ama yalan soylemeyin ben dun takip ettim. 9.sayfadan bakabilirsiniz. Tartisallim kavga edelim ama hakkimda yalan soylemeyin
Ayn dayiUnutmuşum dedim ama tarih okunmadımı unutulur