- 10,054
- 6,127
- 113
Moruk kafanmi güzel ne anlatıyonOlm bana laf diyorsun sen suan konudasin. Niye burdasin? Neyi bekliyorsun? Sohbet mi ediyorsun?
Ayneeen aynenn
Moruk kafanmi güzel ne anlatıyonOlm bana laf diyorsun sen suan konudasin. Niye burdasin? Neyi bekliyorsun? Sohbet mi ediyorsun?
Ayneeen aynenn
Kardesim mevzu bitmis ben biktir olup gitmisim hala arkamdan aglama ayarini tutturamadi falan diye laf ediyorsun. Niye benim hakkimda konusuyorsun. Bekle iste adami 3-4 gune kupon aticak sonra odul cikmayinca aglama amaBilader kufur mu ettik sen de bana söyle aynısını iki lafa kufur edeceksen dolaşma buralarda
Lafı agzımdan aldın knk tebrikler 👍Zenginin parası züğürdün cenesini gtünü yorarmış konu bu meseleye döndü
Ben zaten gitmisim bana laf atiliyor konusmayjn hakkimda gelmem cenemi de gotumu de yormamZenginin parası züğürdün cenesini gtünü yorarmış konu bu meseleye döndü
Aynen moruk kafam guzelMoruk kafanmi güzel ne anlatıyon
Sen kimsin kardeşim burdaki üyeliğin resmi bir sıfatı mi var. Arkadan konuşsam dm den konuşurum. Buraya yorum yapan herkese takılıyorum herkes te bana takılır. Fazla kafaya takma erken yaşlanırsınKardesim mevzu bitmis ben biktir olup gitmisim hala arkamdan aglama ayarini tutturamadi falan diye laf ediyorsun. Niye benim hakkimda konusuyorsun. Bekle iste adami 3-4 gune kupon aticak sonra odul cikmayinca aglama ama
Tamam benim hakkimda konusmazsan sevinirim.Sen kimsin kardeşim burdaki üyeliğin resmi bir sıfatı mi var. Arkadan konuşsam dm den konuşurum. Buraya yorum yapan herkese takılıyorum herkes te bana takılır. Fazla kafaya takma erken yaşlanırsın
Dostum sg et sal uzatma sende herkezin yazdıgına takarsan olmaz burası sanal alem herkes delikanlı boşver 😊Ben zaten gitmisim bana laf atiliyor konusmayjn hakkimda gelmem cenemi de gotumu de yormam
Üslup budur işte güzel kardeşim tabiki. Boyle guzel gel canımı ye. Rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum.Tamam benim hakkimda konusmazsan sevinirim.
Olur mu? Bende senin hakkinda konusmam?
Valla dogru diyosun knk herkese cvp verirse sabaha kadr ugraşırDostum sg et sal uzatma sende herkezin yazdıgına takarsan olmaz burası sanal alem herkes delikanlı boşver 😊
Ilk sen bana agliyor dedin onu belirteyim neyse onemli degil. Bende bir hatam olduysa ozur dilerim. Iyi forumlarÜslup budur işte güzel kardeşim tabiki. Boyle guzel gel canımı ye. Rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum.
Aynen oyle o yuzden salıcan zamanı geldimi gereken, cevabı, verirsn bir şekilde 😉 keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Yani o yüzden salla😊Valla dogru diyosun knk herkese cvp verirse sabaha kadr ugraşır
Ağlamak, gülmek, sinirlenmek biz insanlara ait vasiflardir. Hepsi de insanı insan yapan özelliktir. Ağlamayan insan insan değildir. Ağladığım çok olmuştur. Allah ağlamanın da gülmenin de sağlıklı olanindan versin. İyi forumlar sana da dost.Ilk sen bana agliyor dedin onu belirteyim neyse onemli degil. Bende bir hatam olduysa ozur dilerim. Iyi forumlar
Samsunspor galatasaray@majorka nba mi bekliyecük
Bugünde çok komiksinSamsunspor galatasaray