Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling majorka | Kasa 30K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
813
113
Bilader kufur mu ettik sen de bana söyle aynısını iki lafa kufur edeceksen dolaşma buralarda
Kardesim mevzu bitmis ben biktir olup gitmisim hala arkamdan aglama ayarini tutturamadi falan diye laf ediyorsun. Niye benim hakkimda konusuyorsun. Bekle iste adami 3-4 gune kupon aticak sonra odul cikmayinca aglama ama

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Kardesim mevzu bitmis ben biktir olup gitmisim hala arkamdan aglama ayarini tutturamadi falan diye laf ediyorsun. Niye benim hakkimda konusuyorsun. Bekle iste adami 3-4 gune kupon aticak sonra odul cikmayinca aglama ama
Sen kimsin kardeşim burdaki üyeliğin resmi bir sıfatı mi var. Arkadan konuşsam dm den konuşurum. Buraya yorum yapan herkese takılıyorum herkes te bana takılır. Fazla kafaya takma erken yaşlanırsın

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
813
113
Sen kimsin kardeşim burdaki üyeliğin resmi bir sıfatı mi var. Arkadan konuşsam dm den konuşurum. Buraya yorum yapan herkese takılıyorum herkes te bana takılır. Fazla kafaya takma erken yaşlanırsın
Tamam benim hakkimda konusmazsan sevinirim.
Olur mu? Bende senin hakkinda konusmam?

Leila

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,347
222
63
Prim vermeyin şu adama beyler milleti bekletiyor saatlerdir

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Ilk sen bana agliyor dedin onu belirteyim neyse onemli degil. Bende bir hatam olduysa ozur dilerim. Iyi forumlar
Ağlamak, gülmek, sinirlenmek biz insanlara ait vasiflardir. Hepsi de insanı insan yapan özelliktir. Ağlamayan insan insan değildir. Ağladığım çok olmuştur. Allah ağlamanın da gülmenin de sağlıklı olanindan versin. İyi forumlar sana da dost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...