Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling majorka | Kasa 30K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Kardeş millet akşama kadar çlşyor o parayı kazanmıyor sen oturduğun yerden 1,2,3 saymayı işmi sanıyorsun ayıp çok ayıp
Bende calisiyorum. Dun isten gelip takip ettim kuponlari. Bilirim para kazanmanin zorlugunu. Konu sahibi kupon paylasti 5 kisiye odul verecegini soyledi takip ettim. Ama sen bana tutuldun bilader neden isine bakmiyorsun.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Bende calisiyorum. Dun isten gelip takip ettim kuponlari. Bilirim para kazanmanin zorlugunu. Konu sahibi kupon paylasti 5 kisiye odul verecegini soyledi takip ettim. Ama sen bana tutuldun bilader neden isine bakmiyorsun.
Şuan işim yok

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,425
10,078
113
Şarjım bitti okeydeydim 2 saate görüşürüz puhahah

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,200
4,081
113
Güzel kardeşim muhatap olma ya bak işine sen meslek edindin herhalde bu milleti kışkırtma işini
Mantıklı cevap olmayınca böyle konuşur senin gibileri. Oldu sen de bak işine olayı farklı konulara çekme . Konu kapandı

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Geldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Roll devam ediyor ceto maclara bakip geliyorum kasa 120k 30k rulette yedik
Dk 60 tan itibaren bjk macina ust girelebilir oranda iyi olur bence

burakx1078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,057
333
83
Beyler evet soyle yapiyoruz 30k kasamiz var bonus falan degil ana para.
Bana kupon oneriyorsunuz ornegin 10 oran 10k basalim tarzi veya mantikli kupon bulursak 7 oran 30k basalim direk gelirse 5 hafizima ulasirim 2k.
Istisare zamani kesin kazanmamiz lazim. Bu aksamin maclarina yapalim sadece.
Reis aklıma yatan bir kupon var vereyim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...