- 12,314
- 2,397
- 113
Yaw arkadaşlar niye uzatıyonuz kalp kırmaya değermi be
PuahhahahGuzel macım var normalde kımseye mac vermem ama senın ıcın banko macımı solerım egerkı ıstersen tabı uygun gorursen kanka
Oran 1.09Guzel macım var normalde kımseye mac vermem ama senın ıcın banko macımı solerım egerkı ıstersen tabı uygun gorursen kanka
betcolarda öyleNe bileyim çok sıkıntı yaşayan oluyor ya ondan yazdim
komutanım tuzakArkadaşlar max aldım 90k tanıyan tanımayan herkes IBAN atsın özelden 500 er atayım kota 10 kişi demeyi çok isterdim ama alamadım dede tam asayi kaldirdi sonra geri soktu yerine
Bol, şansların olsun ins dilediğin miktara ulasır sorunsuz cekim, yaparsın 🙏👍Roll keyfim istedigi zaman devam eder isteyen takip eder isteyen etmez 2 sohbet ederiz roll bakiyesi dagitiriz dedim milletin yazdiklarina bak kazanirsak ahmet ve @JackWilshere10 ve ahlaki olan 3 arkadasi kendim secer odulunu veririm uzatmayin artik kapattiricam konuyu az kaldi
Kardeşim seni savunmuştuk biz arkandan atıp tutarlarken inşallah kaybetmezsin sen onlara bakma hwhwhsdGeldim burdayim ne bu tantana kardesim dukkandayiz memur degiliz ki tatil olsun bize
Roll devam ediyor ceto maclara bakip geliyorum kasa 120k 30k rulette yedik
rezzzKardeşim seni savunmuştuk biz arkandan atıp tutarlarken inşallah kaybetmezsin sen onlara bakma hwhwhsd
Rezzzzzillik
holi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu olduDost o bakiyeyi nasıl sitede bekletiyorsun hiç ederler onu aman diyeyim
la holide arkadaş gönderden ufak bi hayır yap özel oran alak 1.000 oran alperen 30 sayı atarholi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu oldu
site ismi belirtmeyeydin iyiydi. Zamaninda bu forum da k.adından bulup bakiye çekenler olduholi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu oldu
Yer gök şahit olsun.Kardeşim seni savunmuştuk biz arkandan atıp tutarlarken inşallah kaybetmezsin sen onlara bakma hwhwhsd
Bundan sonra olmucak anlamına gelmez knka yinede dikkat et sen 🙏😉holi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu oldu
Bu sefer rezzzz sende bana at awla holide arkadaş gönderden ufak bi hayır yap özel oran alak 1.000 oran alperen 30 sayı atar
Armibjk sınırda elendi böyle böyle kazanicazzzYer gök şahit olsun.
valla olsa gözüm kapalı biliyonBu sefer rezzzz sende bana at aw