- 12,292
- 9,084
- 113
Holiden mı oynadınholi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu oldu
Holiden mı oynadınholi banka kanka 1 gram yamuk görmedim daha büyük bakiyelerin haftalarca durduğu oldu
Bilmiyom henüz göstermeni bekliyom hwhehdvalla olsa gözüm kapalı biliyon
Vai öyle göndermevalla olsa gözüm kapalı biliyon
olduğunda göstericem sabret ahshsahBilmiyom henüz göstermeni bekliyom hwhehd
Ağlama ayarını tutturamadı. İki tutam gözyaşı yeterdi. Aşırıya kaçtı.Armibjk sınırda elendi böyle böyle kazanicazzz
cano min 50 gönderiyorda hesapta 0.18 var ahahahaVai öyle gönderme
Atamazki öbürü bitmiş yoksa isterdikcano min 50 gönderiyorda hesapta 0.18 var ahahaha
Öğrenecek inşallah tutturamazsin dedi bundan sonra kendi işinden hayır gelmez onun zatenAğlama ayarını tutturamadı. İki tutam gözyaşı yeterdi. Aşırıya kaçtı.
NesineHoliden mı oynadın
İyi o zaman benim siteNesine
kanka seni burda Harcarlar cok yalama var ayagını cabuk kaydırırlar 2/3 gun sonrada max vurup dagtm falan konusu acarsanda gelip, konuna seni yüceltirler cakal cok, dikkat et😉😉Adam bana ahlaksiz diyor cumle icinde hayirdir tabiki uzatirim sende karisma sakin ol baba gelecek odulun
Hayirdir bilader ne aglamasi. Biz konuyu kapamisiz ne satasip uzatiyorsun. Kufur mu yemek istiyorsun. Kufur istiyorsan boyle devam etAğlama ayarını tutturamadı. İki tutam gözyaşı yeterdi. Aşırıya kaçtı.
Sen soytarisin zaten forumun soytarisi oldugun icin cok kaale almiyorum seniÖğrenecek inşallah tutturamazsin dedi bundan sonra kendi işinden hayır gelmez onun zaten
Teşekkürler efenim teveccühünüzSen soytarisin zaten forumun soytarisi oldugun icin cok kaale almiyorum seni
Olm bana laf diyorsun sen suan konudasin. Niye burdasin? Neyi bekliyorsun? Sohbet mi ediyorsun?Aklima ablasınin tampon parasını çıkartmak için sabah 7 ye kadar rol yapan çocuk geldi nedense
Bilader kufur mu ettik sen de bana söyle aynısını iki lafa kufur edeceksen dolaşma buralardaHayirdir bilader ne aglamasi. Biz konuyu kapamisiz ne satasip uzatiyorsun. Kufur mu yemek istiyorsun. Kufur istiyorsan boyle devam et