- 10,113
- 2,056
- 113
Dost bende vardım beni eklememissinHaksızlık yok
Dost bende vardım beni eklememissinHaksızlık yok
Seninle vicdanın arasındaHaksızlık yok
Knka 5 kişi en çok takip edenlerden ekledim konudaki her takip edeni ekleyememDost bende vardım beni eklememissin
Ayıp la yapmayın para benim değil bişey değil en çok takip eden 5 kişiye attım işteDaha kaç sayfa önceden sana ödül yok gibisinden çarptırma yaptın zaten
Dost Ezel denen arkadaş bol şanslar yazmış il sayfada sonra kaçıncı sayfada gelmiş bir bak Allah aşkına böyle adaletsiz bir dagitim görmedim herkese iyi gecelerKnka 5 kişi en çok takip edenlerden ekledim konudaki her takip edeni ekleyemem
Önceki günlerde farklı konuda takıştık seninle ayrımcılığın sebebi daha orada ayrıca bi kaç sayfa geride sana yok diye sen belirttin zaten neyseAyıp la yapmayın para benim değil bişey değil en çok takip eden 5 kişiye attım işte
Vicdanım rahat emin ol tropil yapacak olsam bu listeyi yapmazdım bu listedeki kimseyi tanımam etmem bir Ahmet hariçSeninle vicdanın arasında
@Losers budamı yalanDost Ezel denen arkadaş bol şanslar yazmış il sayfada sonra kaçıncı sayfada gelmiş bir bak Allah aşkına böyle adaletsiz bir dagitim görmedim herkese iyi geceler
İyi forumlar kardeşimÖnceki günlerde farklı konuda takıştık seninle ayrımcılığın sebebi daha orada ayrıca bi kaç sayfa geride sana yok diye sen belirttin zaten neyse
Yalan evet en çok mesaj atan 5 kişi seçildi ödülleri gönderildi@Losers budamı yalan
Eyvallahİyi forumlar kardeşim
TamamYalan evet en çok mesaj atan 5 kişi seçildi ödülleri gönderildi
Kaç tane mesajı var konuda seninmi çok onun mu say gelDost Ezel denen arkadaş bol şanslar yazmış il sayfada sonra kaçıncı sayfada gelmiş bir bak Allah aşkına böyle adaletsiz bir dagitim görmedim herkese iyi geceler
Özkan ın hakkı bana atarsın IBAN iletirim şimdi kendisine de sor yineKaç tane mesajı var konuda seninmi çok onun mu say gel
Tamam gel sayalım onun çoksa ben sana atacam ödül benim çoksa sen bana atKaç tane mesajı var konuda seninmi çok onun mu say gel
Kardeşim kendi mesajların ile onun mesajlarını say bak sen mi daha çok takip etmişsün o mu gel sonucu bana sötle sanada atcam ondan çok mesajın varsaAdam 10. Sayfada gelmiş ödül aldı
Ne değişik insansınız ben diyorum inşallah herkes kazanır gelmiş ne diyor Allah herkesin gönlüne göre versinAdam 10. Sayfada gelmiş ödül aldı