Saglam maac yokmu 250 tl war katlamam lzmBakıyorum Dm
Saglam maac yokmu 250 tl war katlamam lzmBakıyorum Dm
Knk yarını bekle gece NBA falan varSaglam maac yokmu 250 tl war katlamam lzm
DelircemMaaşını alamasa bu kadar ses çıkarmazlar şurda 300 lira için 1 saattir laf ediyolar
@Tunca54 dolandırıcı mısın adamın parasını alıp niye kaçtınÖzkan ın hakkı bana atarsın IBAN iletirim şimdi kendisine de sor yine
@TommyEgan@Tunca54 dolandırıcı mısın adamın parasını alıp niye kaçtın
Bu @Tunca54 en Büyük dolanrıcı çıktı bak adamın parasını alıp kaçmış artık herkee bu SS atar6m
Dolandırıcı ödülümüze cöktü@Tunca54 dolandırıcı mısın adamın parasını alıp niye kaçtın
Hahdhsjwbdhajajbs@Tunca54 dolandırıcı mısın adamın parasını alıp niye kaçtın
Bu gelirmi bozdurm mu 5 dk var bitmeyeKnk yarını bekle gece NBA falan var
La montekristo beni başkasıyla karıştırıyo söyle kim olduğumu @MonteKristoKontuBu @Tunca54 en Büyük dolanrıcı çıktı bak adamın parasını alıp kaçmış artık herkee bu SS atar6m
Takma bu saatlereLa montekristo beni başkasıyla karıştırıyo söyle kim olduğumu @MonteKristoKontu
@Tunca54 Te dolandırıcıÜnlü dolandırıcılar kanuni1453 lazocan61 alfonso31 bunlara para Mara atmayın bide en budolandırıcı vardı o harbi dolandırıcı reyna05
Beni katmayın napıyosanız yapın adama dolandırıcı diyorum ss Atıyorum diye beni başkana şikayet ediyo hem yüzsüz hem arsız@Tunca54 Te dolandırıcı
Bu zaten roll parası alıp roll açmıyordu geçende 5000 slotta kazanmış paylaşmış altınada yazmış dağıtım yok diye ama her rollde en başta bunlar var@Tunca54 Te dolandırıcı