- 10,612
- 6,357
- 113
Hey maşallah be
Hey maşallah be
TMFarketmez
az bişey egt bıraksaydın 🤣
Cekim odensin gerisi hallolur tekrar tebrikler dost
Eskiden olsa 320 yi çevirir 50k düz çekerdi. Ne oldu sana
maşallah maşallahHey maşallah be
Dost o sana takılıyor kötü bir şey demedi alınma onlar arkadaşlar eskiden muhabbet konuları vardı herkesin orada konusurlardiBn konu sahibine bişey demiyorm da burda bi kaç kendini bilmez var lafım onlara
Akıllandı kardeşim adam o 320 burda bir kişiye ödülEskiden olsa 320 yi çevirir 50k düz çekerdi. Ne oldu sana
eğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürerEskiden olsa 320 yi çevirir 50k düz çekerdi. Ne oldu sana
Sence kaç kişi ödül alırAkıllandı kardeşim adam o 320 burda bir kişiye ödül
Büyük Adameğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer
ödüllerin yanmaması için küsüratlı çekimin makbul oldugunu dusunuyorum
Ayneneğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer
Ben hariç 3 kişiSence kaç kişi ödül alır
Daim olsun kazancıneğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer
Tebrikler. Şu soho işi de çözülse baya rahat edeceneğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer
Oda slotun laneti Malesefeğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer
Adam rahat zaten kardeşim Soho vermezse senden alcazTebrikler. Şu soho işi de çözülse baya rahat edecen
Site demekki uğurlueğer o 320yi çevirirsem kasanın sıfırlanması yaklasık 1.5 2 dakika falan sürer