- 7,456
- 4,982
- 113
Beni unutmahakan berkay fear keskın dayı bir kısı daha vardı sankı bi bakmam lazım bi sn
Beni unutmahakan berkay fear keskın dayı bir kısı daha vardı sankı bi bakmam lazım bi sn
Yanlış yerden girdin küfürü tasvip etmiyorum kesinlikle yoksayabilirsin ben öyle yapıyorum artıkCano yanlış anlama uzun zamandır forumdayim bu adami hiç sevmiyorum yaptığı şeyi inkar ediyor. İlk başta muhabbet dönüyor diye dahil olayım dedim ama çocuk küfür ediyor ucuz insan
Ben yokum dost daha 3-4 dakka önce geldim para yok diye kimsenin hakkına girmeyelim
Sen değil dost ben 😎Burdayım
İhtiyacım yok o sebeple diyorum kupon var 3-4 tane hakka girmeyelimParan varmı kanka hemen vp geliyorum ajakkalmx
Berkay26 nerden çıktın 😁Sen değil dost ben 😎
Yinede vp geliyorum ozazaman ahahahaaİhtiyacım yok o sebeple diyorum kupon var 3-4 tane hakka girmeyelim
Yaaaa tutaaarsaaaaa yaaa tutarsaaaaa deyip he adaş 😂😂Berkay26 nerden çıktın 😁
Araya kaynayak bari bizdeYaaaa tutaaarsaaaaa yaaa tutarsaaaaa deyip he adaş 😂😂
baska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozeldenhakan berkay fear keskın dayı bir kısı daha vardı sankı bi bakmam lazım bi sn
Kesene bereket canobaska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozelden
Kesene bereket makinabaska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozelden
Kesene bereket aynen sadece o 4ü varbaska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozelden
Kesene bereket dostbaska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozelden
Ben geldim bitti adimlar yeni rollarda gorusmek uzere herkese bol sansss hayirli gecelerbaska takipci yokmus beyler benım gordugum 5 kısıydı ya ben goremedım yada yok siz iban atin bana ozelden