- 56,471
- 16,477
- 113
58
adamsın knka kendimi övmeyi sevmem de harbi potansiyel dolandırıcı bu coinbar grubu hele hasan hüseyin diye bi eleman da bayiliğini alacakmış gibi savunuyor ya bitiyorum o arkadaşaSen su forumda bir markasın ne kadar dolandırıcı site var açığa çıkarıyorsun dost Holi jojo gibi piyasınanon önde sitelerinin bile nasıl dolandırıcı olduğunu ilk sen anladın adamsın dostum
Ahaahahah alacak bayiliğini heralde kddkdkxadamsın knka kendimi övmeyi sevmem de harbi potansiyel dolandırıcı bu coinbar grubu hele hasan hüseyin diye bi eleman da bayiliğini alacakmış gibi savunuyor ya bitiyorum o arkadaşa
O arkadaş bütün siteleri savunuyo kanka merak etme. Öyle bir görev edinmiş kendine bu hayatta 😆adamsın knka kendimi övmeyi sevmem de harbi potansiyel dolandırıcı bu coinbar grubu hele hasan hüseyin diye bi eleman da bayiliğini alacakmış gibi savunuyor ya bitiyorum o arkadaşa
Fazla asılma cyberlar paralı asker gibi bişi 😉knka mac bulamadım brezilyalara alt gırecektım 37 den de alt girmeyeyim dedım cybere asıldım yine![]()