Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 | 500 + 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,731
33,039
113
Yarına güzel birşeyler olursa ilk sırada sen varsın
Estağfurullah brocan bir şey beklemek için yazmadım ama muronun konuda kendin belerttin saatlerce roll denedik beraber sabaha kadar hatırlarsın belki çek yatır bi boklar dönmüştü ajsjsjd o zaman dedin ilk birşeyler denk geldiğinde aklımdasın kanka diye yoksa durduk yere neden yazayım sana 🤣🤣

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,148
113
Estağfurullah brocan bir şey beklemek için yazmadım ama muronun konuda kendin belerttin saatlerce roll denedik beraber sabaha kadar hatırlarsın belki çek yatır bi boklar dönmüştü ajsjsjd o zaman dedin ilk birşeyler denk geldiğinde aklımdasın kanka diye yoksa durduk yere neden yazayım sana 🤣🤣
Ya seni biliyorum kanka halledecem hâlâ sözümün arkasındayim bugün kafam üstünde değil baksana geldim burada hiç yapmadığım şeyi yapıyorum ben ne anlarım voleyboldan satrançtan 🤣

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,543
1,972
113
Ya seni biliyorum kanka halledecem hâlâ sözümün arkasındayim bugün kafam üstünde değil baksana geldim burada hiç yapmadığım şeyi yapıyorum ben ne anlarım voleyboldan satrançtan 🤣
bizede gelirmi belki cenabetliği öyle atarız hamam pahalı ya

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,471
4,985
113
Bugun beni tatmin edecek miktarlarda güzel paralar kazandım, tekrar yatırıp kaybetmemek için roll açmaya karar verdım. 10 k olursak 2 kısı 500 veya 3 kısı 350 yaparız klasık. 15 dk ıcerısınde baslıcaz para yükleyeyim wcye gideyim kolamı doldurayım gelıyorum
Bol şanslar kerata

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,876
92,267
113
Geçmiş olsun reis 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...