- 7,543
- 1,972
- 113
bu maçtamı yattı la 
Estağfurullah brocan bir şey beklemek için yazmadım ama muronun konuda kendin belerttin saatlerce roll denedik beraber sabaha kadar hatırlarsın belki çek yatır bi boklar dönmüştü ajsjsjd o zaman dedin ilk birşeyler denk geldiğinde aklımdasın kanka diye yoksa durduk yere neden yazayım sana 🤣🤣Yarına güzel birşeyler olursa ilk sırada sen varsın
Olmayacağı varmış sağlık olsunbüyük şanssızlık 18 dakıka goal olmadı 1.04 tü 5.5 üst dk 42 de. tadımız kaçtı herkese iyi geceler bugunluk bu kadar
Ya seni biliyorum kanka halledecem hâlâ sözümün arkasındayim bugün kafam üstünde değil baksana geldim burada hiç yapmadığım şeyi yapıyorum ben ne anlarım voleyboldan satrançtan 🤣Estağfurullah brocan bir şey beklemek için yazmadım ama muronun konuda kendin belerttin saatlerce roll denedik beraber sabaha kadar hatırlarsın belki çek yatır bi boklar dönmüştü ajsjsjd o zaman dedin ilk birşeyler denk geldiğinde aklımdasın kanka diye yoksa durduk yere neden yazayım sana 🤣🤣
Lichess e beklerim kumarına satranç atılır ♟️ 🤣🤣🤣🤣Ya seni biliyorum kanka halledecem hâlâ sözümün arkasındayim bugün kafam üstünde değil baksana geldim burada hiç yapmadığım şeyi yapıyorum ben ne anlarım voleyboldan satrançtan 🤣
bizede gelirmi belki cenabetliği öyle atarız hamam pahalı yaYa seni biliyorum kanka halledecem hâlâ sözümün arkasındayim bugün kafam üstünde değil baksana geldim burada hiç yapmadığım şeyi yapıyorum ben ne anlarım voleyboldan satrançtan 🤣
Bol şanslar kerataBugun beni tatmin edecek miktarlarda güzel paralar kazandım, tekrar yatırıp kaybetmemek için roll açmaya karar verdım. 10 k olursak 2 kısı 500 veya 3 kısı 350 yaparız klasık. 15 dk ıcerısınde baslıcaz para yükleyeyim wcye gideyim kolamı doldurayım gelıyorum
Bana slotlarla gel ben başkasında kazanamıyorum bugün kaç kupon yaptık hep tek maçLichess e beklerim kumarına satranç atılır ♟️ 🤣🤣🤣🤣
Ben durmadığım için sonu yine patates ajssnssSlot her zaman candır durmasını bilene
Bak şu aldığım son 750₺ attım 3. Spinde baktım iki yanar döner boşa attı dur dedim bir hareket var 4 bete bir çektim 3. Spinde tak girdi 730 falan bakiye vardı düşün. Alıp kaçacaksın yoksa soyarlarBen durmadığım için sonu yine patates ajssnss