- 89,059
- 17,952
- 113
İyi yaptın dost görev başarılı@makina123 ekibi topla dedi sizi cagiridm geldiniz adamın şansı dondu valla 🤣
İyi yaptın dost görev başarılı@makina123 ekibi topla dedi sizi cagiridm geldiniz adamın şansı dondu valla 🤣
Geldik dost biZ olmasak olmazdıhakan keskin dayi falan nerede beni bi gazlamaniz lazım yoksa olmuyor![]()
Eyw reis 😃İyi yaptın dost görev başarılı
Benim bildiğim 4 kişi ama yinede bak sen dostsimdi kac kisi var ilk kupondan takipci
Valla sen bak reis 😃simdi kac kisi var ilk kupondan takipci
kazancın daim olsun gülerek harcabeyler cekım verdım
5 de olabilirBenim bildiğim 4 kişi ama yinede bak sen dost
Tebrikler kral 🙌🙏beyler cekım verdım
İse geçtim görmedim yeni açtım etiketi gördüm yoksa makina dostu yanlız birakmayiz@makina123 ekibi topla dedi sizi cagiridm geldiniz adamın şansı dondu valla 🤣
gidenin yanında bu hiçbir şey ama ilaç gibi geldı en azından bu gece kaybetmeye hazir paramiz varkazancın daim olsun gülerek harca
Reis sabahdan beri seni bekliyoz yoksa son maç 5.1 bitceksi 🥰İse geçtim görmedim yeni açtım etiketi gördüm yoksa makina dostu yanlız birakmayiz
Hemen kaybetmeye odaklanıyorsun belki kazanırsingidenin yanında bu hiçbir şey ama ilaç gibi geldı en azından bu gece kaybetmeye hazir paramiz var
Gelen gideni aratmasın reis 🙌☺🙏gidenin yanında bu hiçbir şey ama ilaç gibi geldı en azından bu gece kaybetmeye hazir paramiz var
Amusnette ne oynuyonda kaybediyon reis sen oyunların varmigidenin yanında bu hiçbir şey ama ilaç gibi geldı en azından bu gece kaybetmeye hazir paramiz var
100-200 bet shınıng burnıng flan ama degisiyor tabı hot deco nadiren denerımAmusnette ne oynuyonda kaybediyon reis sen oyunların varmi
Bende vardımda canın sağolsunslotman hakan keskin dayi ilk kupon kazanmadan gelip bitene dek takıp eden bu 3lü iban birakir mısınz
tamam sende at ıbanBende vardımda canın sağolsun