- 15,216
- 4,735
- 113
Reis benden tavsiye 20 süper yada power bak 50 betten kasayı arttirdinmi 100 süper yada power bak dene istersen100-200 bet shınıng burnıng flan ama degisiyor tabı hot deco nadiren denerım
Reis benden tavsiye 20 süper yada power bak 50 betten kasayı arttirdinmi 100 süper yada power bak dene istersen100-200 bet shınıng burnıng flan ama degisiyor tabı hot deco nadiren denerım
Helal betamam sende at ıban
Kral EGT’de önerdiğin oyun var mı bir orda şansım yok benimReis benden tavsiye 20 süper yada power bak 50 betten kasayı arttirdinmi 100 süper yada power bak dene istersen
kazananları tebrik ederiz güle gükle harcaReis benden tavsiye 20 süper yada power bak 50 betten kasayı arttirdinmi 100 süper yada power bak dene istersen
Reis eğt de şu oyunlar var fav olduğum bu 20 süper yazınca çıkıyor yor clover li olan bide 100 lusuKral EGT’de önerdiğin oyun var mı bir orda şansım yok benim
Bak aticak şimdi bekleKral EGT’de önerdiğin oyun var mı bir orda şansım yok benim
Haydi bol şanslar kralşu kupon olursa 1 saat sonra yine bir roll deneriz dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 896900
Yine burdayız dost hep beraber başaracağızşu kupon olursa 1 saat sonra yine bir roll deneriz dostlar
Kolayını seçmişsin 🤣@Hakan170 @SlotMaN61 PAOK maçı bende diğeri sizde ☺
bitanesi de isaretledigim digerlerinde en basda olanlarKral EGT’de önerdiğin oyun var mı bir orda şansım yok benim
Nekadar zor bi maç aldın 🤣🤣@Hakan170 @SlotMaN61 PAOK maçı bende diğeri sizde ☺
Kesene bereket4 dostumuza ödülleri gönderıldı @Shellac kılıtleyebılırız dost
Kanka hemen penaltı bak 😅Nekadar zor bi maç aldın 🤣🤣
Yazdığın gibi gelsin espanyol bende 🥰şu kupon olursa 1 saat sonra yine bir roll deneriz dostlar