Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 & Kasa 2+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,409
3,805
113
eskiden ben bu brusqueye o kadar cok korner oynardım ki hepte gelirdi bu takım korner makinesiydi iy 4.5 her mac gelıyodu çok para aldım artik oynamiyorum
Kanat adamları iyiyse geliyordur dost şuan takım nasi bilmiyoz içe pas atan adamlar gelmiştir kesin korner felan atmiyolar saatlerce gıcık ediyo korner bahsi bakma gelince iyide gelmeyince çok sıkıntı adamı tribe sokuyo

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,136
28,374
113
Kanat adamları iyiyse geliyordur dost şuan takım nasi bilmiyoz içe pas atan adamlar gelmiştir kesin korner felan atmiyolar saatlerce gıcık ediyo korner bahsi bakma gelince iyide gelmeyince çok sıkıntı adamı tribe sokuyo
eskiden korner şikesi vardı sudtirol diye bir takım var şuan serie b de olması lazım dizilişine göre korner üst alt oluyordu sonradan bozuldu sistem bidaha bakmadim suan da cekiyodur belki

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,409
3,805
113
eskiden korner şikesi vardı sudtirol diye bir takım var şuan serie b de olması lazım dizilişine göre korner üst alt oluyordu sonradan bozuldu sistem bidaha bakmadim suan da cekiyodur belki
İyimis aslında öyle bilsek düzenli para kazanırız valla ben hiç takip etmiyorum zamanında 20-30 bin basıp izliyodum bunlari bir kaç üst üste yattım tiksindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...