- 12,409
- 3,805
- 113
Dk 25 depde iş yok ev atsa bari
Bence dep atacakDk 25 depde iş yok ev atsa bari
Atsınlar da tek dostBence dep atacak
eskiden ben bu brusqueye o kadar cok korner oynardım ki hepte gelirdi bu takım korner makinesiydi iy 4.5 her mac gelıyodu çok para aldım artik oynamiyorumDk 25 depde iş yok ev atsa bari
Kanat adamları iyiyse geliyordur dost şuan takım nasi bilmiyoz içe pas atan adamlar gelmiştir kesin korner felan atmiyolar saatlerce gıcık ediyo korner bahsi bakma gelince iyide gelmeyince çok sıkıntı adamı tribe sokuyoeskiden ben bu brusqueye o kadar cok korner oynardım ki hepte gelirdi bu takım korner makinesiydi iy 4.5 her mac gelıyodu çok para aldım artik oynamiyorum
eskiden korner şikesi vardı sudtirol diye bir takım var şuan serie b de olması lazım dizilişine göre korner üst alt oluyordu sonradan bozuldu sistem bidaha bakmadim suan da cekiyodur belkiKanat adamları iyiyse geliyordur dost şuan takım nasi bilmiyoz içe pas atan adamlar gelmiştir kesin korner felan atmiyolar saatlerce gıcık ediyo korner bahsi bakma gelince iyide gelmeyince çok sıkıntı adamı tribe sokuyo
İyimis aslında öyle bilsek düzenli para kazanırız valla ben hiç takip etmiyorum zamanında 20-30 bin basıp izliyodum bunlari bir kaç üst üste yattım tiksindimeskiden korner şikesi vardı sudtirol diye bir takım var şuan serie b de olması lazım dizilişine göre korner üst alt oluyordu sonradan bozuldu sistem bidaha bakmadim suan da cekiyodur belki