- 22,462
- 28,805
- 113
teşekkürler beyler konu kapanmasin ben gönderdikten sonra buraya yazacağım sonra kapattı gitti olayı olmasin gerci hiçbir zaman olmadi orasi ayri
Kesene bereket kral daim olsun insallahathenayla bughays arkadasları da atayim total 4 bu arkadaslar iban birakin bana cekım vereyim ben
forumun demirbaşısın kim ne diyebilir 😂teşekkürler beyler konu kapanmasin ben gönderdikten sonra buraya yazacağım sonra kapattı gitti olayı olmasin gerci hiçbir zaman olmadi orasi ayri
kasimpasa cano tayfa bi anda keleşle evimi basabilir ödülleri göndermemissin diye, korkuyorum bolderla duvarı da aralarına alırlar kafama sıkarlarforumun demirbaşısın kim ne diyebilir 😂
Kanka sende tron var mı trx varsa benimkini makine sana atsa ordan bana atabilir misin direkt piabella hesabıma 😅forumun demirbaşısın kim ne diyebilir 😂
Kapanmasin yeni roll baslasin 🤣teşekkürler beyler konu kapanmasin ben gönderdikten sonra buraya yazacağım sonra kapattı gitti olayı olmasin gerci hiçbir zaman olmadi orasi ayri
Alırlar kral roket bu rakamlarda sorun yasatmazhala isleme alinmadi baska zaman 2dkda atarlar
yaşatmaz 12 para degil zaten de odulleri gonderip baska siteye atacam bekleyince tadim kaciyorAlırlar kral roket bu rakamlarda sorun yasatmaz
BetcoRoketin altyapısı neki
Sağol dost
ben başaramam o işleri kankaKanka sende tron var mı trx varsa benimkini makine sana atsa ordan bana atabilir misin direkt piabella hesabıma 😅
Kazancın daim olsun reis 🔐tüm ödüller gönderildi @Daimon kilitt