- 3,573
- 2,233
- 113
Bu roketde slot oynamayın oynarken hissettiriyor ayar yapıldıgı o kadar sitede oynadım böyle rezil slot görmedim la
Bizde varız nasıl liste buTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
NeeeTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
Şaka mı kankamTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
Tebrikleryeni bir roll daha açabiliriz ödülleri gönderdikten sonra
YıhhTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
282882 mesaj attım kanka tekrar bak istersenTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
😤Şaka mı kankam
Ben de 38000282882 mesaj attım kanka tekrar bak istersen
Yanlış bakmış herhalde
eyvallah reis cansınTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
Bunlar şaşırmışHakan Ben Auditor hiç susmadık.ki berkayim
BoşverHakan Ben Auditor hiç susmadık.ki berkayim
Başkan önceki rollden sözün vardı gündüz eğer problem yoksa tabieyvallah beyler tskler @berkays7 ilk kupondan beri takipci herkesi yazar misin hepsine ödül gönderelim
.Çok hızlı gidelim
Şok😳Tebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123