- 89,059
- 17,952
- 113
@makina123 yanlış buTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
@makina123 yanlış buTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
Gerek yok makina biliyorTek tek alıntı mi yapayim 250 mesajı
gokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemislerTebrikler dost ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim bu arkadaşlari gördüm başından beri
@bedof34
@elysion123
Aynısını yazdimGerek yok makina biliyor
Aynen@makina123 kendi görüyor zaten sorun yok
kanka ben başından beri varım bana yanlış demiyosundur umarım@makina123 yanlış bu
Yahugokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemisler
Bende vardım usta baştan berigokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemisler
Teşekkürler @makina123 diyecek söz yok teşekkürler bromgokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemisler
Eksik biliyorum knkkanka ben başından beri varım bana yanlış demiyosundur umarım
ha birde hyper dostumuzu ekleyelımgokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemisler
Erhan kokusunu mu alıyorsun be kardeşim ne zaman ortalık karissa yapistiriyorsun lafını bir arkadaş daha var oda şimdi gelir çekirdek yok mu derYiyin birbirinizi hadi bakalim puaha
Arkadaş iki roll takip ettiği için karıştırdıAynısını yazdim
Evet kusura bakmayın beyler eksiklik yaptım özür dilerim,kafam karışık biraz affola 🫡🫡gokay hakan auditor dostları da ekleyelim listeye bende baktım sımdı gozden kacırdıgım varsa k bakmasin ilk 10 sayfada bu arkadaşlar takiplemisler
Kesene bereketha birde hyper dostumuzu ekleyelım
Reis adamın rolünü para için mı takip ediyorsun onu anlayamadım ne kadar çok flood flame atınca sana mı atması gerek 1 kez almadım tebrikler de geç kalp kırmaya gerek yok kime isterse rol Ödülü gönderirFreebetten beri yirtindik burada iyi misin brom
🤣🤣🤣🤣🤣Yiyin birbirinizi hadi bakalim puaha
Jdjdjsjsjsjs tecrübeArkadaş iki roll takip ettiği için karıştırdı