- 143
- 37
- 28
tebrikler
Kasa ne durum da çevrim ne ?üstteki 2 maçı herkes oyna dedi oynadık bakalım kerameti neymiş![]()
Bunu yapan adam varsa harbiden şeytan yanında masum kalirBakiyesi olan rol takip eden çok insan var dost her türlü insan mevcuttur forumda
Adamin bayramını kutladik cvp yok simdi ayni şekilde bundan sonra direk yoksayacam kimseye ihtiyacım yok benim kapadım gittiDur bi de ben deneyeyim
Vardır dostBunu yapan adam varsa harbiden şeytan yanında masum kalir
Bol şansboca ev 0.5 üst
saprissa ortaya devre golü
bu 2 maç sizden oynadım
Dost bence birazda alta yönel derim gol çıkmıyor fazla geceleri. 1.30 1.40 alt bahsi ile kazanmak çok daha kolayüstteki 2 maçı herkes oyna dedi oynadık bakalım kerameti neymiş![]()
kasa 6 kaldıKasa ne durum da çevrim ne ?
Az isim var gelecem dost unutma beni puhaakasa 6 kaldı
3k atılıyor max kombıne
4 kupon olması lazım açıkta
olum çevrilmiyor ki yine yerimizde saydık bi 3 4 kupon acıkta işte gelseler 20 30 olcazda cevrım yarıya geldiAz isim var gelecem dost unutma beni puhaa
Sen işi bilmiyorsun bak geçen sevgililer günü nasıl çevrdimolum çevrilmiyor ki yine yerimizde saydık bi 3 4 kupon acıkta işte gelseler 20 30 olcazda cevrım yarıya geldi
Senin hakkini ben alirm 😂😂Az isim var gelecem dost unutma beni puhaa
Dedigim maclari oynasa manyak ards 😂olum çevrilmiyor ki yine yerimizde saydık bi 3 4 kupon acıkta işte gelseler 20 30 olcazda cevrım yarıya geldi
Kul hakkına girme dost vebali ağır olurSenin hakkini ben alirm 😂😂