- 21,806
- 17,842
- 113
Yuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Dost naber bol şansYuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Eyvallah dost şükür aynıyız sen nasilsinDost naber bol şans
Bende aynı dost trx var mı hesabında 1300 atarım 1100 tlilik trx lazım çok acilEyvallah dost şükür aynıyız sen nasilsin
Bol şans kardeşim.Yuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Yok dostum be coin hesabım sıfır benim hiç açmadım. Lazım olunca arkadaşlara rica ediyordum ben deBende aynı dost trx var mı hesabında 1300 atarım 1100 tlilik trx lazım çok acil
Eyvallah kral bol şanslarYok dostum be coin hesabım sıfır benim hiç açmadım. Lazım olunca arkadaşlara rica ediyordum ben de
Aleyküm selam seni bekliyordum nerede benim mürid diyeHocam selamun aleykum bol sanslar
Hoş geldin Cengiz Konfucyus HanBol şans kardeşim.
Malatya'nın kayısısı...
Hocam mulonun ordayiz da eşref tayfa sadexe esrefi takipliyormus harbiden baksana hahahaAleyküm selam seni bekliyordum nerede benim mürid diye
Yani dostumuz müntehi oldu mu hocam?Aleyküm selam seni bekliyordum nerede benim mürid diye
Aleyküm selamHocam selamun aleykum bol sanslar
Bol şans mamosteYuzde 50 sponsorluğumuzu karsilayan @BuildYourDreams e teşekkür ederiz.
Ugursuz apo terket burayi sen lanetlisinAleyküm selam
Neden laaa neden benUgursuz apo terket burayi sen lanetlisin
Abaküs alacağım yarın kırtasiyeden sırf eşrefin rolü icinHocam mulonun ordayiz da eşref tayfa sadexe esrefi takipliyormus harbiden baksana hahaha
Hocam oyle emretmisNeden laaa neden ben