- 23,946
- 24,944
- 113
Hosgorduk agaaEyvallah kanka hosgeldin
Hosgorduk agaaEyvallah kanka hosgeldin
Mutlu musunuz efenimYoo uyuyamiyorum
Yav sıfıra düşünce yamyamligs başladık canlıya bir kolpa attık aradılar diye TC adımızı verdik var dedi adınız üye olduk 1.5 k nakit ekledi sporda tenisde 4.4 olduNe daveti bu dost, benim gibi dini butun bir insanı da davet etmişlerdir muhakkak. Malum davete icabet etmek örfümüzden gelir
Eyvah aw desene uyuyamicaz 😂Mutlu insanlar uyur bu saatte kardeşim
Eyw abican tekrardan sağol sendeDönüşler ufak bakiyelerle olur Bol şans ahmett
Rica ederim kardeşimEyw abican tekrardan sağol sende
Valla mutsuz degilim en azindan sevgili beygir muhendisi bey. Insanlari gorunce sukurbediyoruz dinkitap yok ama olsunMutlu musunuz efenim
En son 13 yaşında geceleri rahat uyurdumEyvah aw desene uyuyamicaz 😂
Won be won
Yazıklar olsun adam bana ateistligi anlatıyor bugün yok kuranda şöyle böyle ikna etmeye çalışıyor hıyarın biri ulan ben gökten koyun indigine inanmışım beni nasıl ikna edicen diyorum iman ettiriyordum nerdeyse adamıValla mutsuz degilim en azindan sevgili beygir muhendisi bey. Insanlari gorunce sukurbediyoruz dinkitap yok ama olsun
Wonnnnnn
Hahahahah ateist degiliz elhamdülillah koyunindiren beyYazıklar olsun adam bana ateistligi anlatıyor bugün yok kuranda şöyle böyle ikna etmeye çalışıyor hıyarın biri ulan ben gökten koyun indigine inanmışım beni nasıl ikna edicen diyorum iman ettiriyordum nerdeyse adamı
Won tuzagima düştün elendinWonnnnnn
Link atarmısın bizedeYav sıfıra düşünce yamyamligs başladık canlıya bir kolpa attık aradılar diye TC adımızı verdik var dedi adınız üye olduk 1.5 k nakit ekledi sporda tenisde 4.4 oldu
Hahahah uzuluyoruz da icimize atiyoruz kismi haric tamamen ben cengizhanim
Robinbet122.comLink atarmısın bizede
Ah be tamda deneme bonusu kovalıyordum 2018 de bir tane konu açılmış sitenin linki ni bulamadımWon tuzagima düştün elendin
Takvimbet.comAh be tamda deneme bonusu kovalıyordum 2018 de bir tane konu açılmış sitenin linki ni bulamadım![]()