- 12,330
- 22,383
- 113
Fazla kucalama sagi solu ne gerek varNerde bakayım kim sallamış bizde herkesin bir açığı vardır yazdırırız 1 ay kıl dönmesinden hava değişimi
Gencler yapti bi hata komutanim
Fazla kucalama sagi solu ne gerek varNerde bakayım kim sallamış bizde herkesin bir açığı vardır yazdırırız 1 ay kıl dönmesinden hava değişimi
Du simdi eniste geldi vaziyet alalim250grmin kiymetide tadında başka...Madonna o 250 hem ile dünyayı satın almış doyurmus unutma..dD
Az bekle cio loHerkes 300luk.roll açmış gün gelir biz de açarız. Ama dağıtım yapmayız be. Yine bunaldigimiz gün yine kimse.yok.yanimizda
Valla ben anladım ama dara düşünce harbi kimse olmuyo yanında. Casper oluyosun birden herkesin gözündeAz bekle cio lo
Bende de kasa 0 . Turgud tan sonra sira bende beraber oynarizValla ben anladım ama dara düşünce harbi kimse olmuyo yanında. Casper oluyosun birden herkesin gözünde
Zaten 3 kisiiyiz o nasil oluyoMisyonerlik faaliyetleri yürüten 4 kişi banlandi
Maalesef birisi daha yakalandıZaten 3 kisiiyiz o nasil oluyo
Hay hammina sira bendeydi yaklanmasak baariMaalesef birisi daha yakalandı
Bu forumdakiler daha beni taniyamamisBende de kasa 0 . Turgud tan sonra sira bende beraber oynariz
Yav sana soz ikimiz oynayacaz ortak kazanc da dahilBu forumdakiler daha beni taniyamamis
Sen ayrisin dost sana lafimiz yok zaten.Yav sana soz ikimiz oynayacaz ortak kazanc da dahil