Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Yok dost bizim kimseye faydamız olmadı uzaktan hic öyle birine benziyor muyum sence :) bizden kimseye fayda gelmez zararımız dokunur en fazla
Kişisel algilarsam hiç gelmedi bana fayda zararın oldu mu o da hayır da geçen de görüşümü belirttim fazla nasıl diyim özür diliyorum kötü bi izlenimin var herkese

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,896
113
Kişisel algilarsam hiç gelmedi bana fayda zararın oldu mu o da hayır da geçen de görüşümü belirttim fazla nasıl diyim özür diliyorum kötü bi izlenimin var herkese
Bu kadar zamandır forundasin sen hiç foruma katkı sağladığıma yada kimseye para attığıma şahit oldun mu hiç ? Ben varsa alır giderim yoluma bakarım yani soylemlerinde haklısın hatta herkes haklı ha Hakan ha ben :)

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Bu kadar zamandır forundasin sen hiç foruma katkı sağladığıma yada kimseye para attığıma şahit oldun mu hiç ? Ben varsa alır giderim yoluma bakarım yani soylemlerinde haklısın hatta herkes haklı ha Hakan ha ben :)
Senin çetereni tutmadım tabiki illa olmuştur da bu tayfaya oldu mu bilmiyorum ahde vefa sahibi olduğunu düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...