Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,377
5,917
113
dağıtmaya niyetim yoktu da söz verdik bir kere. Bir de kupon şimdi sonuçlandıktan sonra ben 100k yapmadan bırakmam size söz verdik ki parayı çekeyim. Siz olmasanız muhtemelen sıfırlardım :) Zaten kasam şu an -500k biraz harclik yapalım
Dost bol sans çevrende badana ihtiyacı olan kişiler varsa beni önerebilir misin rica etsem?

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
Bizim de var ihtiyacimiz bir kisiye mesaj atmiyoruz,8 senedir burdayim dostlarla muhabbete geliyorum sadece. Son 2 3 aydir roll takip ediyorum o da yine dost dedigim adam varsa icerde . Bugun mesela ilk kez bastan sona takip ettim ödül ben haric baskalarina atildi tebrik ettim ciktim ihtiyacim olmasina ragmen tebrik disinda en ufak bi yorumum olmadi, ne odul diye agladim ne millete yazdim. Dusunen adam dusunur yazar zaten dostum taleple gelcek paranin anasini satim ben. Ben senin icin diyorum paradir bu, bugun var yarin yok. Biraktigin izlenim cok onemli. Beni yanlis anlama sakın. Umarim bir odul varsa ortada sen alirsin ihtiyacin gorulur 😘
Saol abi anladım şimdi niye öyle dediğini

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Bizim de var ihtiyacimiz bir kisiye mesaj atmiyoruz,8 senedir burdayim dostlarla muhabbete geliyorum sadece. Son 2 3 aydir roll takip ediyorum o da yine dost dedigim adam varsa icerde . Bugun mesela ilk kez bastan sona takip ettim ödül ben haric baskalarina atildi tebrik ettim ciktim ihtiyacim olmasina ragmen tebrik disinda en ufak bi yorumum olmadi, ne odul diye agladim ne millete yazdim. Dusunen adam dusunur yazar zaten dostum taleple gelcek paranin anasini satim ben. Ben senin icin diyorum paradir bu, bugun var yarin yok. Biraktigin izlenim cok onemli. Beni yanlis anlama sakın. Umarim bir odul varsa ortada sen alirsin ihtiyacin gorulur 😘
Okumadım ama haklısın

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,955
9,071
113
Bir anlik sinirdi ortamı sana mı birakacam boş insan
senin kadar boş insan görmedim şu forumda ödül almak için şekilden şekile giriyorsun alamadığın zamanda kendini acındırmaya çalışıyorsun biraz yüzün kızarsın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...