- 23,987
- 24,971
- 113
İptal çok netti geçmiş olsun kanka nasip değilmişBitti iptal olmasa olacaktı kaçtı
İptal çok netti geçmiş olsun kanka nasip değilmişBitti iptal olmasa olacaktı kaçtı
Milletle tartışmaya girme 500 mesajın kalmış elmas boşa gitmesin Eşref rol açar takip et sabaha 500 TL alırsın akıllı ol 😄Kanıtlarım rezil olursun
Ben salonu bile 20 liraya boyuyorum dost komple evi 75 tl ye o derece durumum sen düşün valla sana da Allah daha cok versinkanka düz memurum 80k maaş![]()
Valla oyle oldu hocam. Hayir yeteneksiz oyuncular olsa su kacanlara anlam vereceğim de hepsi elit seviye oyuncular. saglik olsun diyelim@Calypso13 son golde gideceğiz gibi sağlık olsun diyelim
Valla hastayım kanka 39 derece ateşim var ilaçlarla ayaktayım sen nasılsınBos yaptim kankam 😀, nasilsin
Elmas kaç olması lazimMilletle tartışmaya girme 500 mesajın kalmış elmas boşa gitmesin Eşref rol açar takip et sabaha 500 TL alırsın akıllı ol 😄
Geçmiş olsun kanka dikkat etValla hastayım kanka 39 derece ateşim var ilaçlarla ayaktayım sen nasılsın
İyi geldik buraya kadar o da bir başarıdır önümüzdeki rollere bakacağız artıkValla oyle oldu hocam. Hayir yeteneksiz oyuncular olsa su kacanlara anlam vereceğim de hepsi elit seviye oyuncular. saglik olsun diyelim
80k ya 500k borç aslinda benim için hiç bir sey ödenir en iyisi bırakmak lazım dostBen salonu bile 20 liraya boyuyorum dost komple evi 75 tl ye o derece durumum sen düşün valla sana da Allah daha cok versin
Eyvallah agaGeçmiş olsun kanka dikkat et
Gecmis olsun kankam mevsim gecisindendir buyuk ihtimal, gece daha cok cikar simdi. Uyuamazsan flan iyi gelcekse ararsinValla hastayım kanka 39 derece ateşim var ilaçlarla ayaktayım sen nasılsın
Geçmiş olsun Allah şifa versinValla hastayım kanka 39 derece ateşim var ilaçlarla ayaktayım sen nasılsın
Aynen oyle hocamİyi geldik buraya kadar o da bir başarıdır önümüzdeki rollere bakacağız artık
Rezilmi olacam niye ben rezil oluyorumKanıtlarım rezil olursun
Haklısın dost Allah hepimize nasip etsin su iradeyi de kurtulalım inşallah inan 3 aydır uyku uyuyamaz oldum kan ter icinde uyanıyorum hep kabus kendi kendime ettim herseyi80k ya 500k borç aslinda benim için hiç bir sey ödenir en iyisi bırakmak lazım dost
Takatim yok ki kanka yarın doktora gidicem 2 ay önce korona oldum yine öyle gibi bisi herhaldeGecmis olsun kankam mevsim gecisindendir buyuk ihtimal, gece daha cok cikar simdi. Uyuamazsan flan iyi gelcekse ararsin
Dedim ya degilsinRezilmi olacam niye ben rezil oluyorum