Bol sanslar ayranı tuzlu1.Adim gelirse yürür gideriz
Ekli dosyayı görüntüle 954573
Bol sanslar ayranı tuzlu1.Adim gelirse yürür gideriz
Sayı sayan direkt elenir aynen dost haram rakamlara tahammülümüz yokturSayi saymak yasak ve haramdir. Sohbet esastir hocamin huzurunda
Bol şanslar1.Adim gelirse yürür gideriz
Hocam gelmeme ihtimali yoktir bol sanslar1.Adim gelirse yürür gideriz
120k para kazanamadik senin gibi ne yapalim paramiz anca ayrana yetiyor@Malatyali44 ooo Malatyali44 gene bugun ayrana tuzu fazlamı kaçırdın bol sanslar
bol şans yağmurcuuu@Kemal34 dostun sunduğu Arif Efendi ile Rolle Doğru programı birazdan başlıyor.
Köy ahalisi toplanın başlıyoruz elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 954571
Kazanınca geliriz o zaman sonra yağ cekmedin diye bizi secmemezlik yapma 🤣Sayı sayan direkt elenir aynen dost haram rakamlara tahammülümüz yoktur
Hoca oynadı müezzin onayladı cemaat şansını diledi bu maç kacmazHocam gelmeme ihtimali yoktir bol sanslar
Eyvallah dayi suphe yokHoca oynadı müezzin onayladı cemaat şansını diledi bu maç kacmaz
Yagimiz, unumuz vardır çok şükür dost. Küfür dışı tüm övgülerere de eleştirilere de açığız elhamdülillah.Kazanınca geliriz o zaman sonra yağ cekmedin diye bizi secmemezlik yapma 🤣
3.83 iken bastım şeytan müdahale etti 3.40 a düştü keskin dayim.Hoca oynadı müezzin onayladı cemaat şansını diledi bu maç kacmaz
bir de hassab reis gelse şu ortama efsane olurYagimiz, unumuz vardır çok şükür dost. Küfür dışı tüm övgülerere de eleştirilere de açığız elhamdülillah.
Hoca iyi bir hocaydı ama bazen yeri geldiği zaman saplamasını çok iyi bilirdi günahı yoktur diyip hiç birşey olmamış gibi devam ederdi 🤣120k para kazanamadik senin gibi ne yapalim paramiz anca ayrana yetiyor
Şu surattan akan nura bak maaşallah hocam kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş@Kemal34 dostun sunduğu Arif Efendi ile Rolle Doğru programı birazdan başlıyor.
Köy ahalisi toplanın başlıyoruz elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 954571
Üflemek lazım o şeytanları hocam derdinden3.83 iken bastım şeytan müdahale etti 3.40 a düştü keskin dayim.
Eyvallah dost iyi görmüşsün, hocalığımızı sadece sakalimizdan ibaret sananlara gelsin o lafımız. Sağol varol.Hoca iyi bir hocaydı ama bazen yeri geldiği zaman saplamasını çok iyi bilirdi günahı yoktur diyip hiç birşey olmamış gibi devam ederdi 🤣
Hocam 2 ay önce bana bir dua et rızık kapılarım açılsın demiştim o gün bir dua ettin o gün bugündür yolda yürürken bile ayağım takılıp düşüyorum ben senden şüphelendim diploma varmı 🤣Eyvallah dost iyi görmüşsün, hocalığımızı sadece sakalimizdan ibaret sananlara gelsin o lafımız. Sağol varol.
Gözlerin bozulmuş diyen mendebur varsa hiç inanma Eniştem. Bence gayet iyi görüyorsun. Allah razı olsun.Şu surattan akan nura bak maaşallah hocam kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş
Getirde sakalına sürteyim hocam bende kısırlık var belki iyi gelirGözlerin bozulmuş diyen mendebur varsa hiç inanma Eniştem. Bence gayet iyi görüyorsun. Allah razı olsun.