- 41,268
- 32,034
- 113
Saygılar dost gecen güzel olsun 🖖🩸❤İyi forumlar dostum
Saygılar dost gecen güzel olsun 🖖🩸❤İyi forumlar dostum
Kader dedik bastık dost gelmezse suçlu calipsodur recm edeceğiz onu2.adim başı gördüm demiyim dedim de ilk maçlar kontrollü geçiyor 3.5 üst falan abartı gibi geldi
1 kaldıSorma ya erken gelen golden hayır olmuyormuş demek
Sen yemin ettin ya az önce adamı rahat bırak 🤣@kartal060606 abi sana dedim bozma talibim iznin varsa
Ya 2-2 ya 1--3 haydi bir dua dahaKader dedik bastık dost gelmezse suçlu calipsodur recm edeceğiz onu
Engizisyonu toplayalım sonra taşlama işine geçelimKader dedik bastık dost gelmezse suçlu calipsodur recm edeceğiz onu
Gelmezse calipso suçludur, gelirse de Arif Efendinin hikmetidir. Bunu halka yayın.Engizisyonu toplayalım sonra taşlama işine geçelim
Arsenal için 1,5 alt banko desene bir şey deneyeceğim 😂😂1 gol kaldı biz ne desek tersi oluyor 2.5 alt bankoydu diyelim
Hocam kacanlari gorsen abdestin kacarKader dedik bastık dost gelmezse suçlu calipsodur recm edeceğiz onu
Kardeşim 1.5 alt cidden bankoydu takip bile etmek gerekmezdi hadhdhArsenal için 1,5 alt banko desene bir şey deneyeceğim 😂😂
Fetvalar başlıyorGelmezse calipso suçludur, gelirse de Arif Efendinin hikmetidir. Bunu halka yayın.