- 13,377
- 5,917
- 113
Tebrikler dost kesene bereket@kara23 @tahir1603 çekim talebi verdim yarım saate kadar gelir ödeme, sağlam site. Yazarım size
Tebrikler dost kesene bereket@kara23 @tahir1603 çekim talebi verdim yarım saate kadar gelir ödeme, sağlam site. Yazarım size
yaş 30 bozuldu bile ama maaştan direkt pedere para gönderiyorum 50k her ay o şekilde kendimi dizginliyor birikim yapabiliyorum.Sağlık olsun diyelim inşallah kimse dibi görmez kumar öyle pis biseyski ailenle arani bozar pskolojin alt üst olur
3. Kişi benmiyim dostyaş 30 bozuldu bile ama maaştan direkt pedere para gönderiyorum 50k her ay o şekilde kendimi dizginliyor birikim yapabiliyorum.
Bence benim şdşdşdş3. Kişi benmiyim dost![]()
Arkadaşlara dm atarsın dost, konuyu kapatacagim.@kara23 @tahir1603 çekim talebi verdim yarım saate kadar gelir ödeme, sağlam site. Yazarım size
3.lük yakışır beşiktaş’a3. Kişi benmiyim dost![]()
Bence HamzaBence benim şdşdşdş
sensin ustam sensinBence Hamza![]()
Ne oldu kuponumuz kazandimi dost3.lük yakışır beşiktaş’a
O da iyi hiç olmasa Aran idare eder benimki herkes bana sırt çevirmiş üni okuyorum tek başıma idare etmeye çalışıyorum ailenin kıymetini bilyaş 30 bozuldu bile ama maaştan direkt pedere para gönderiyorum 50k her ay o şekilde kendimi dizginliyor birikim yapabiliyorum.
Bölüm ne dostO da iyi hiç olmasa Aran idare eder benimki herkes bana sırt çevirmiş üni okuyorum tek başıma idare etmeye çalışıyorum ailenin kıymetini bil
ne zamana kazandıNe oldu kuponumuz kazandimi dost
hayırlı geceler dost. Sağlık olsun@Shellac baskanim lose olduk tekten gittik. Sağlık olsun diyelim.
LabaratvrBölüm ne dost
Başarılar kardesimLabaratvr
Saolasn abiBaşarılar kardesim