- 63,943
- 35,483
- 113
Katolik kırmasıHocam antigua musluman mi
Katolik kırmasıHocam antigua musluman mi
Antik çağlardan kalma inançlar onlar hep düzmeceHocam antigua musluman mi
Hemen arjantin cocuklarini ayartiyorum@Calypso13 şu maçtan neden gol gelmiyor bi arasana yetkilileri
Arif hoca da hikmet kalmamış belliHemen arjantin cocuklarini ayartiyorum
Bol şanslar hocamOkunmuş rollümüze birazdan başlıyoruz.
Haram yemek istemez oyle bi mubarek adamArif hoca da hikmet kalmamış belli
Seni başka tarikatta çorba içerken görmüşler.Bi oku bizi de kendimize gelelim ey tarikat liderimiz
İmkan verilse yemeyi bırak kıçından bile alır o parayı öyle bir hoca arif efendiHaram yemek istemez oyle bi mubarek adam
Gaddarim hosgeldin, son 5 dakika ömrü kaldı kuponunBol şanslar hocam
Kupona bakam dedim Miami ye 1.5 üst demek iy bide ve miami gol atamamış ayaklarım ağrımaya başldı demekki son dakka golü gelcekSeni başka tarikatta çorba içerken görmüşler.
Bre densiz senin agzin ne söylerİmkan verilse yemeyi bırak kıçından bile alır o parayı öyle bir hoca arif efendi
En son Malatya diye Adıyamana gittik menzilde karşıladılar onlar daha hikmetli gibi sanki ama sensin tarikat liderimizSeni başka tarikatta çorba içerken görmüşler.
Bende dahil arif efendi ne derse doğru derBre densiz senin agzin ne söyler
Dergah dışısın zındık melun.İmkan verilse yemeyi bırak kıçından bile alır o parayı öyle bir hoca arif efendi
Oooooo hoca efendi gibi müritleri de hikmet üretmeye başlamış @Malatyali44Kupona bakam dedim Miami ye 1.5 üst demek iy bide ve miami gol atamamış ayaklarım ağrımaya başldı demekki son dakka golü gelcek
Etme hocamDergah dışısın zındık melun.