- 21,830
- 17,866
- 113
Kim olduğunu bilsem tamam diyecem de bilmediğim için yazabilirsin@Malatyali44 yazdım bunu bir kenara arif hoca
Kim olduğunu bilsem tamam diyecem de bilmediğim için yazabilirsin@Malatyali44 yazdım bunu bir kenara arif hoca
Metin ben erhan bunu unutmam*Kim olduğunu bilsem tamam diyecem de bilmediğim için yazabilirsin
Hoca arap sevdalisi ise bize yavastan musadeHoca Aslında arapmış sevdalısıymış sonradan kartellere sevdalanmış
Kendi dedi kanım dondu ama üzüldümHoca araplari sevdalisi ise bize yavastan musade
Diablonun rakibe oynamis ama yine allah yolundaKendi dedi kanım dondu ama üzüldüm
İşte murid böyle olur hocasını orta Amerika da bile savunurGuney ve ortaamerika imami
Miranda şeytanları gene hocam şeytanla iş birliği yapmış kanım sıcakladıDiablonun rakibe oynamis ama yine allah yolunda
Getir şu maçı da önümüze bakalimBenim enerjim dustu az maci izlio geleyim imo
Moladan sonra serbest atisin verdigi gucle donecez hocamGetir şu maçı da önümüze bakalim
Önümüz arap arkamız kartel sağımız katolik solumuz kabileGetir şu maçı da önümüze bakalim
İnşallah maşallah, demeden hasbinallahMoladan sonra serbest atisin verdigi gucle donecez hocam
Bu 63-67 olan maçta hangi taraf senin oğlanlar hocaİnşallah maşallah, demeden hasbinallah
Bu güçlü dona yarım kilo bırakmazlarsa bizdeMoladan sonra serbest atisin verdigi gucle donecez hocam
Gözlerim seçemiyor oynadık ama hangisi bilmiyorum dostBu 63-67 olan maçta hangi taraf senin oğlanlar hoca
Sence affeder miyimO mesaj kasıyorum dediği mesajı raporlayan olmuştur kesin
Allah affetsin körler sağırlar maci gibi. Maviler biziz 1xbette yayin varBu güçlü dona yarım kilo bırakmazlarsa bizde
Affedilmez bi hataydı katılıyorum 😀Sence affeder miyim
Maviler mi survıvor mı izliyorsun puahhaAllah affetsin körler sağırlar maci gibi. Maviler biziz 1xbette yayin var
Benim oynadığım takımın ismi hanzoymus yeni gördümAllah affetsin körler sağırlar maci gibi. Maviler biziz 1xbette yayin var