Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,108
27,545
113
Kimse kusura bakmasın ama kim kime ne veriyorsa illa ki zor anında destek görebilmek için veriyor. Bu karşı tarafı darlamak için değil. Bende olmadığı zaman destek verdiğim adam kazanmışsa yazamadan da hatırlamasını benide ayağa kaldırmasını beklerim, mesele bu konuyu açan şahıs iyi kötü çok zaman paslaştık, kendisi her yazdığında boş geçmedik ama bir defa talebine bazı nedenlerden dolayı olumsuz yaklaştığım için geçen gün zor anımda geçmiş günleri unutup hiç oralı olmadı. Mesele bir daha kiyamet kopsa ben bu şahısa yazmam, kiyamet kopsa da görmem

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Olun dalga mı geçiyorsunuz la bazıları şey yazmıs roll başarılı olursa herkes zamanında destek gördüğü kişiye atsın faln yazmış o zaman niye roll açsın adam niye tüm Forum saatlerce takip ediyor adam dostuna atavaksa sadece Arkada dostuyla oynasın siz iyice kafayı yemişssiniz konu sahibine demiyorum konuya ilk yorumum konu içinde böyle konusanlara diyorum

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,644
11,793
113
Olun dalga mı geçiyorsunuz la bazıları şey yazmıs roll başarılı olursa herkes zamanında destek gördüğü kişiye atsın faln yazmış o zaman niye roll açsın adam niye tüm Forum saatlerce takip ediyor adam dostuna atavaksa sadece Arkada dostuyla oynasın siz iyice kafayı yemişssiniz konu sahibine demiyorum konuya ilk yorumum konu içinde böyle konusanlara diyorum
Mesele aslinda o değil mesele zor zamaninda destek atilan kisiler kazandığında da görmesi bekleniyor konu sahibi icin demiyorum bunu gelen olarak dusunce o

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Mesele aslinda o değil mesele aslinda zor zamaninda destek atilan kisiler kazandığında da görmesi bekleniyor konu sahibi icin demiyorum bunu gelen olarak dusunce o
Kanka tamm kazanan destek aldığı kişiyi görebilir gayet normal ama o zaman neden roll açıp saatlerce insna roll takip ettirip teker teker sayı yazdırıp çekim olursa dostuna atar ki bi insan

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,480
7,507
113
Dost ben buna benzer bir yorum bıraktım ama arkada oynamaktansa burda rol açıp hiç formda konu açmayan paylaşmayan kişilere ödül atmak bana hiç mantıklı gelmiyor sadece tavsiye olarak yorumladım mulayimin birçok kez dağıtimindan yararlanmiisimdir her başarılı rolumdede kendisine donmusumdur burda bikac kişi daha var ama mualayimede Sor zor zamanında kaç kişi dönüş yapmıştır

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,644
11,793
113
Kanka tamm kazanan destek aldığı kişiyi görebilir gayet normal ama o zaman neden roll açıp saatlerce insna roll takip ettirip teker teker sayı yazdırıp çekim olursa dostuna atar ki bi insan
Bende o konuya karşıyım herkes herkesi gormek zorunda da değil ama şu oluşuyor sen kazaninca dmler geliyor kırmıyorsun atiyorsun e ister istemez senin kötü zamaninda dm atan kisiler yok cekince sen kötü durumda kalıyorsun

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,682
25,941
113
Kimse kusura bakmasın ama kim kime ne veriyorsa illa ki zor anında destek görebilmek için veriyor. Bu karşı tarafı darlamak için değil. Bende olmadığı zaman destek verdiğim adam kazanmışsa yazamadan da hatırlamasını benide ayağa kaldırmasını beklerim, mesele bu konuyu açan şahıs iyi kötü çok zaman paslaştık, kendisi her yazdığında boş geçmedik ama bir defa talebine bazı nedenlerden dolayı olumsuz yaklaştığım için geçen gün zor anımda geçmiş günleri unutup hiç oralı olmadı. Mesele bir daha kiyamet kopsa ben bu şahısa yazmam, kiyamet kopsa da görmem
Canın Sağolsun dostum
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah
Sen demiştin forumda artık kimse para alışverişi yapmıyorum diye tamam dedim saygı duydum
Ondan sonra herhangi bir mesaj aldın mı benden hayır
Aynı şekilde aldığın karara saygı duymanı senden de beklerdim
Bu yazdıkların hoş olmadı

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,480
7,507
113
Mesele aslinda o değil mesele zor zamaninda destek atilan kisiler kazandığında da görmesi bekleniyor konu sahibi icin demiyorum bunu gelen olarak dusunce o
Olması gereken bu bence adam sadece rol takip ediyor ve paylasitgi rol açtığı bir konusu yok ben bu adam sadece rol takip ediyor diye neden ödül göndereyim çok sacma

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,168
17,808
113
En güzelini ben yapıyorum dediğimde herkes bana laf ediyordu ne kimseye atarım nede kimseden isterim tertemiz:)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,108
27,545
113
Ya kardeşim sen yeni misin Allah için niye cahil cahil konuşuyorsun. Konu başka bişey rolle alakası yok. Hepimiz rol açıyoruz konudan 2-3 kişiye atıyoruz ama iş burda bitiyor mu arkada kaç tane dosta atıyoruz, sen böyle yapmıyor musun ?

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,898
113
Aslında konu şöyle rol takip eden iki dosta ödül atılıyor zaten bunların yanına iki tanede dostunu ekleyince onlar rol takip etmeden niye kazandı muhabbeti oluyor aslında o eklenen iki kişi rolden değil ahde vefa dan dolayı eklenmiş

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,644
11,793
113
Olması gereken bu bence adam sadece rol takip ediyor ve paylasitgi rol açtığı bir konusu yok ben bu adam sadece rol takip ediyor diye neden ödül göndereyim çok sacma
Ya rol acanlar belli başlı kisiler zaten aslinda su yapılabilir hic rol açmıyor her ödülü alıyor mu bu adama sadece 1 sigara parasi atılıp cekilinir ama iste herkes buna da laf eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...