- 13,561
- 6,038
- 113
Evet😂O değilde kuponun wonladigini millet nasıl biliyor mesela won olur olmaz geliyorlar organize İşler mi![]()
Evet😂O değilde kuponun wonladigini millet nasıl biliyor mesela won olur olmaz geliyorlar organize İşler mi![]()
Nejat İşler kardeşim senin sabahki kupon çok kötü gitmiş daha yeni baktım ikidir son adımdan gidiyorsunO değilde kuponun wonladigini millet nasıl biliyor mesela won olur olmaz geliyorlar organize İşler mi![]()
derin devletO değilde kuponun wonladigini millet nasıl biliyor mesela won olur olmaz geliyorlar organize İşler mi![]()
Neler olmuş bende gormedimLaynnn forumda neler olmuş neler kaçırdık cugara parasını kupon takip edecegiz diye ,![]()
Sorma dost ya valla şansızlık yakamizi bırakmıyor ama çok büyük kalkacahim bu çukurdan dost şahit olursunuz sizdeNejat İşler kardeşim senin sabahki kupon çok kötü gitmiş daha yeni baktım ikidir son adımdan gidiyorsun
ATI alan Üsküdarlı geçmişNeler olmuş bende gormedim
Teşekkürler dost hayırlı bayramlar@Mamoste Tebrikler dost
OlmayanATI alan Üsküdarlı geçmiş![]()
tek setten yattıkda küllerden tekrar doğdukNejat İşler kardeşim senin sabahki kupon çok kötü gitmiş daha yeni baktım ikidir son adımdan gidiyorsun
Allah kaos noldu şsşşsşsşşLaynnn forumda neler olmuş neler kaçırdık cugara parasını kupon takip edecegiz diye ,![]()
Yok o benim şahsi rolünden bahsediyortek setten yattıkda küllerden tekrar doğduk![]()
Yazdım dost@GOKAYBET la dm aç bana
Şükür diyelim dost sağolasınValla iyiyim abi nasılsın rahatmisin ins sikintilarini birazda olsa cozdunmu abi
Sende yetisememissin şampiyonlar ligi ekibi sağlam ciro yapmış ,Allah kaos noldu şsşşsşsşş
onlar kimmmmmmmmmSende yetisememissin şampiyonlar ligi ekibi sağlam ciro yapmış ,![]()
Eyw abi günün guxel geçsinŞükür diyelim dost sağolasın