- 5,454
- 4,525
- 113
Sağol dostum senindeEyw abi günün guxel geçsin
Sağol dostum senindeEyw abi günün guxel geçsin
De get ağam bizle eyleniyi bu forumda senden fazla bir şey bilmem mümkün değil benim tanımadığım bilmediğim ilk defa gördüğüm adamlar sana kanka diyoronlar kimmmmmmmmmdm acillllll 😁
Normaldir ekmek parasıAha pide kuyruğu oldu gene dşdşdşld
Mübarek 24 saat forumda yaaDe get ağam bizle eyleniyi bu forumda senden fazla bir şey bilmem mümkün değil benim tanımadığım bilmediğim ilk defa gördüğüm adamlar sana kanka diyor![]()
tamamdır dostDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Şans yanımızda iken güzel bir çekimle sesleriz umarım
15 dk müsait istiyorum sizlerden
TM dost ins gelirDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Müsade senin Nedim kardeşDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Evim burasıMübarek 24 saat forumda yaa
Beklemedeyiz dost sinerjiyi yakaladık güzelce devam etsinDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Şans yanımızda iken güzel bir çekimle süsleriz umarım
Onada bol sans desne 12 ye kadar buradayız 8 saat tam bir asgari ücret mesai saatiDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Bol şanslar kuzen son adım içinDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
Şansın yanınızda olması 3 kupinlaydi sansin gitmesi tek kupona bakar dostDostlar Enesle konuştuk onunda kararıyla son 1 adım daha paylaşacağım
dm balımOnada bol sans desne 12 ye kadar buradayız 8 saat tam bir asgari ücret mesai saati![]()
Gece son adım gittiO değilde kırk yılda bir roll takip ediyorum onlarda ilk adımda yatiyor aiqiq😆😀😆😀😆😃😆
Aynı benO değilde kırk yılda bir roll takip ediyorum onlarda ilk adımda yatiyor aiqiq😆😀😆😀😆😃😆
Maşallah mübarek 10 tane elin var her rollde varsın abi 😆😀😅😀😅Aynı ben![]()
Benim dm kutusu 1 k dan aşağı açılmıyordm balım