Hoş buldumOoo celliosum 32 lim hisgeldin
Hoş buldumOoo celliosum 32 lim hisgeldin
Şimdi cebine bağlı o durum senin deyiminle aynı masa da ya da yan masada olabiliriz cebine Göre 😝😝😝😂😂😂Ooo kankam gel hele iki lafın belini kırak sigaranı masaya koy otlanak![]()
😁😁😁Patlamış mısırımı alıp geldim birazdan ödül için kavgayı seyredeceğim 🤭🫣
Mümkün değil bir araya gelemeyiz iş benim cebe kaldıysa cep delik depten delik yani duşun benim gibi bir adam 5 saat rol takip etti Allah kimseyi bu duruma düşürmesin aminŞimdi cebine bağlı o durum senin deyiminle aynı masa da ya da yan masada olabiliriz cebine Göre 😝😝😝😂😂😂
Kankacim sana her zaman masada tabak ayırabiliriz zuurtlugun farketmez 😉😉😂😂 o günlerden hepimiz gelip geciyoruzMümkün değil bir araya gelemeyiz iş benim cebe kaldıysa cep delik depten delik yani duşun benim gibi bir adam 5 saat rol takip etti Allah kimseyi bu duruma düşürmesin amin
Parliament uzunmuŞimdi cebine bağlı o durum senin deyiminle aynı masa da ya da yan masada olabiliriz cebine Göre 😝😝😝😂😂😂
Winston uzun kamyoncu misaliParliament uzunmu?
Bas tacisin dost öyle kumarci adamız bir saat sonra ne olur bilinmezKankacim sana her zaman masada tabak ayırabiliriz zuurtlugun farketmez 😉😉😂😂 o günlerden hepimiz gelip geciyoruz
İnternetten açılmamış paketlere bakıyorum nasılda kuzu gibi duruyorlar var yaWinston uzun kamyoncu misali
Sanada bol sansOlympiakos alır
Gent dep 1.5 üst
Panailikos ev çifte 2.50 oran miss
Dost iyi akşamlar saygı çerçevesinde aramızda gırgır yapıp eglenmemiz de bir sakınca yok tabi bizi şikayet eden arkadaşı olmayan dostlara da önerim ,burda para beklentisi harici konuşmak dost edinmek iyi gelecektir ... İyi forumlar 😇Saygı çerçevesinde yorumlar Lütfen.
Senmi devraldın Osman'ım bol sansSK ZADRUGA AİC VOLEYBOL 3 set sonucu 2 1 alır beyler son adım
Bol şanslar kralSK ZADRUGA AİC VOLEYBOL 3 set sonucu 2 1 alır beyler son adım