- 18,964
- 13,036
- 113
Merak ettim moda yazdım sitenin verdiği cevapturbo1985 var ben o sandım her yerde no bonustur çünkü merak ettim baktım sen cıkınca şaşırdım![]()
Merak ettim moda yazdım sitenin verdiği cevapturbo1985 var ben o sandım her yerde no bonustur çünkü merak ettim baktım sen cıkınca şaşırdım![]()
Ben hackerim yardımcı olayım sana dostAhahahaha 😂😂😂 iyiydi bu hacker olsam yazcak cok kişi var da 😅
Risk birimlerimiz üyenin profilini incelemiş ve bonus hunter profili çizdiğini tespit etmiş bu sebeple bu şekilde bir kısıtlaması mevcutturbo1985 var ben o sandım her yerde no bonustur çünkü merak ettim baktım sen cıkınca şaşırdım![]()
Yatırımların iyiyse duzenliyse benim her gün fix 2 yatırım var ve sen istiyorsun biraz dilencilik eğitimi gerek sanırsam 🤔😅😅O site bana hiç rol yaptırmadı nasıl oluyor sizmi istiyorsunuz o mu gelip seçiyor
Onu diyorum bende ama malesef ki sadece daha önce destek olan arkadaşlara verilecekTam tamına 8 saat mesai yaptık dost![]()
o ne la ben sana mı yazdımvalla makarnacı degilde goygoycuyum ama senin üstenne makarnacı tanımam ben jsjsjsj
Tamam kanka şu bonus hunter arkadaşa yapıştır bonus avcısı yaz bı tane var sessiz sessiz rol takip eden biri rollun sonunda gelip ben en başından beri burdaydim der birazdan 😂😂😂Ben hackerim yardımcı olayım sana dost![]()
Ekmeğinin peşindesin 😜Tam tamına 8 saat mesai yaptık dost![]()
Patlamış mısır sen mi hazırlamıştın kanka seni arıyodumKavga çıkmadı mı burda hala 🫨
Bu şarkı ona yazılmış 😅Cev dedi voleyboldan bı an anladığını düşündüm tamam mı ama zeki adam belli iyu blöf yapan salağa yatan biri 😂 ama yemezler ben yemem de yiyenler oldu 😂😂 sen nerden biliyosun 1-3 bastığını diye soran görduk
yani seni sitemiz de istemiyoruz demek istemiş açık açık çekim yaptın mı peki ordanRisk birimlerimiz üyenin profilini incelemiş ve bonus hunter profili çizdiğini tespit etmiş bu sebeple bu şekilde bir kısıtlaması mevcut
Siteye de 2-3 defa yatırımım var
Yok dost biz günluk ,105 TL buldukmu havamizdan gevilmiyor siteler minimum 1 k yatırım istiyor anlasmaiyoruzYatırımların iyiyse duzenliyse benim her gün fix 2 yatırım var ve sen istiyorsun biraz dilencilik eğitimi gerek sanırsam 🤔😅😅
An meselesi 😁Kavga çıkmadı mı burda hala 🫨
Devlet ödeme yapacak onlara 😂😂eee şimdi 7 saat bu roll mesai harcayanlar var nolcak hahahahah
Yok dost buradan kavga çıkmazKavga çıkmadı mı burda hala 🫨