- 51,723
- 48,896
- 113
La bi kaybol sende Allah'ım.ya çoluk çocuk dolmuş Forum bu nedir yaAllahın adaleti şaşmıyor sürekli kaybedersin umarım
La bi kaybol sende Allah'ım.ya çoluk çocuk dolmuş Forum bu nedir yaAllahın adaleti şaşmıyor sürekli kaybedersin umarım
benim kupon reiswon olan ne ?
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeşya kardeş ne bedduası bu ? adam takip edene verdi bugün , az ötede konuş ayıp
ok ,sende roll konusunda sacma sapan seyler yazmaBilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeş
Yok yok iyi olmuş seni listeye secmemek bu kadar isabetli karar olamazdı kim yaptıysa ellerine saglikBilmediğin konular hakkında yorum yapma kardeş
Ne boş yaptın yaAllahın adaleti şaşmıyor sürekli kaybedersin umarım
Ne diyon kardess sorun ne yani bı desene hepimiz bilelimAllahın adaleti şaşmıyor sürekli kaybedersin umarım
Yolda birazdan bakıyoruzliste ne zaman geliyor ?
Bu liste roll takip edenler arasında bakiye toplama listesi mi 😂😂liste ne zaman geliyor ?
maması bittiNe diyon kardess sorun ne yani bı desene hepimiz bilelim
Dostum bu arkadaş sabah rol açtı 4 saat boyunca takip ettik başarıyla sonuçlnadı bizim yerimize sadece maçlar kazanmaya yaklaşırken gelen arkadaşlar seçildi bu durumda ne yaparsın sen meselaNe diyon kardess sorun ne yani bı desene hepimiz bilelim
Önceki rolü takip etmiş listeye almamisizNe diyon kardess sorun ne yani bı desene hepimiz bilelim
reis 4 kişi takip edenelrden sectiniz ben gördümÖnceki rolü takip etmiş listeye almamisizsorun bu
Kankacim sinir olduğun bilmediğimiz durumlar olabilir haklı olduğun görmediğimiz ama birinin kaybetmesine sevinmeyelim de site kazanıyor çünkü düşmanımız da olsa kim olursa olsun siteler kazanmasin beddua yok pls 🖐😇Allahın adaleti şaşmıyor sürekli kaybedersin umarım
Sen 45 yaşına gelmişşin hak hukuk adalet ne bilmiyosun zaten sana laf anlatmakla uğraşamicamÖnceki rolü takip etmiş listeye almamisizsorun bu
Yazssana bı onlar kimmiş mesela kim kim takip etmemisti hangi arkadaş maç sonuna geldi ?Dostum bu arkadaş sabah rol açtı 4 saat boyunca takip ettik başarıyla sonuçlnadı bizim yerimize sadece maçlar kazanmaya yaklaşırken gelen arkadaşlar seçildi bu durumda ne yaparsın sen mesela