Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,107
7,815
113
Dostum bu arkadaş sabah rol açtı 4 saat boyunca takip ettik başarıyla sonuçlnadı bizim yerimize sadece maçlar kazanmaya yaklaşırken gelen arkadaşlar seçildi bu durumda ne yaparsın sen mesela
Bin tane insan var kazancı hepsine bolsen ne kalır 3 5 kişi faydalanacak varmı ötesi yok bon tane mesaj atıp yorma kral kendini sende takip et ara ara yaz şansına verirseler verirler niye uzatiyorsun beddua okuyorsun ki yanlışsin yapma boyle

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,508
113
Dostum bu arkadaş sabah rol açtı 4 saat boyunca takip ettik başarıyla sonuçlnadı bizim yerimize sadece maçlar kazanmaya yaklaşırken gelen arkadaşlar seçildi bu durumda ne yaparsın sen mesela
Roll takip etme şartı mı var?
Gönlünden kopana yollamış, bizde yazdık görmedi böyle mi konuştuk..
Yarın bir gün sen bu duruma geleceksin görmediğin insandan bu tavrı alırsan hoş olmaz..

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Sen 45 yaşına gelmişşin hak hukuk adalet ne bilmiyosun zaten sana laf anlatmakla uğraşamicam
Şimdi seni seçmiş olsaydım adil biri olacaktım ama sen secilmedigin için ben hak hukuk sahibi değilim doğrumu anladım ben ?

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Böyle bir durum olduysa dediğin gibi cidden ayıp şimdi roll içinde diye taraflı yorum yapmasın kimse !! Szyan a cephe alanlar rollde sabahtan beri takip edip hakkinizin yenmesine ne tepki verirdiniz ?

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,597
10,302
113
Roll takip etme şartı mı var?
Gönlünden kopana yollamış, bizde yazdık görmedi böyle mi konuştuk..
Yarın bir gün sen bu duruma geleceksin görmediğin insandan bu tavrı alırsan hoş olmaz..
Dost konuya hiç dahil olma gibi niyetim yok ama rol takip etmek zorundasın etmiyorsan hakkın yok bukadar basit gelirse çekiliş değil bu

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
mevzu ne brocan forumun tadı kaçtı yine
ne bonus var ne bir şey var saçma sapan kavga gürültü
Kankacim konuyu bilmiyordum benim alakam yokta şöyle ki roll takip edilip sabah ödül verilmemiş @Szyan a orda Szyan haklı sonradan gelenlere vermiş roll sahibi ama surda da hakliyken haksiz konusuna düşüyor dedim. Beddua etmesi hoş olmadı kaybettiği için konu sahibi kankacim bunu yapmayalım kim olursa olsun ...

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,294
856
113
Kankacim konuyu bilmiyordum benim alakam yokta şöyle ki roll takip edilip sabah ödül verilmemiş @Szyan a orda Szyan haklı sonradan gelenlere vermiş roll sahibi ama surda da hakliyken haksiz konusuna düşüyor dedim. Beddua etmesi hoş olmadı kaybettiği için konu sahibi kankacim bunu yapmayalım kim olursa olsun ...
reis ben sana diyorumki takip edenler ödül aldı , bilmediğin için yanlış yorum yapıyorsun , bu arkadaşta takip etti ama daha cok takip edenler vardı

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Hayır madem ortaya suç attı yazacak su adam takip etmesi aldın listeye diyecek bende elimi öpeceğim özür de dileyecegim
Bana bir isim yaz dost bekliyorum kimmiş o sonradan gelen ve benim listeye dahil ettigim soylemezssen ayip edersin 45 yaşında adamı zan altında bırakırsın yaz hep beraber bakalım evet bu takip etmemiş haksızlık etmişiz diyelim hakkını verelim @Szyan

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,165
28,406
113
olmuş bitmiş olay uzatmayin
bir daha o arkadaş kimse onun rollerini takip etmezsiniz olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...