- 2,294
- 856
- 113
bi cümlede 2 farklı dagıtımAynen ezdık dagıtım yapayım kacayım bu gece varmı dagıtım
bi cümlede 2 farklı dagıtımAynen ezdık dagıtım yapayım kacayım bu gece varmı dagıtım
Dun milwa 102 sayi atti rol nerde laa puaahne bilim kanka birisi roll açmış bir ara adaletsiz dağıtım yapmış galiba
kim olduguda belli değil ben görmedim hiç kimsenin rollüne girmem
işte dün 10 kişiye verilmesi gereken ödül listeci ve dağıtımcı sayesinde 15e yükseldi sonradan gelen arkadaşlarına ödül vermek için yaptılar o ödülü bile almadım dağıtımcı çatır çatır yiyeceğini söyledi ödülmü zehir zıkkım olsun dedim yüz yokki adam da pısır pısır güldü sadece bende bedduamı ettim hep kaybedersin inşallah diye kaybedecekte bende izlicemValla reis, takip eden 20 kişiyse 10a mı bölecek.
Ben takip edeni gördüm de ne olduyiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz var @TheNightMare sağ olsun hepsinde de dönüşünü yapmıştır. Ama diğerleri konusunda canları sağ olsun der geçerim..
Dağıtımın hepsini paylaşsalarmış kaç kişilersene bilim kanka birisi roll açmış bir ara adaletsiz dağıtım yapmış galiba
bende alamamıştım akgül 2 3 saat takipleyipDağıtımın hepsini paylaşsalarmış kaç kişilerse
Bıçaklamışlar da varForumda 500 TL ye adam piçaklayacak insanlar var
Abdurrahman cavusu ben vurdumne bilim kanka birisi roll açmış bir ara adaletsiz dağıtım yapmış galiba
Ben 1 kere alamadım sizin gibi ödülü o da gülbozun rolldübende alamamıştım akgül 2 3 saat takipleyip
Boşver hocam burda herkes 3-5 kişi kendi arasında çeviriyo zaten ödülleri. Arada denk gelirsen ne alabende alamamıştım akgül 2 3 saat takipleyip
Valla en iyisini yapıyor görmeyeceksin, bakacaksın keyfineCiddi anlamda görmedi gözden kaçıyorsa eyv sorun yok ama gorupte vermiyorsa sorun vardır ki @Mamoste roll de ghost gibi kuponu atıp kaçıyor zaten dikkat etmediğini düşünüyorum yani gözünden kacmista olabilir bedduaya gerek yok ...
Birisine 500 TL ver o halleder sen niye ugrasiyonSivilde karşımda olsan seni komaya sokardım pislik bos beleş adam
Sabaha kadar iyi sayıyodun kanka ahahahBen 1 kere alamadım sizin gibi ödülü o da gülbozun rolldü
hakaret etme adam dogruyu söyledi , takip ettiğim için 500tl attın bana , etkinlik sahibi bana dedi ki takip edenlere dagıt , sırf arkadaşlarına vermek için 15 kişiye cıkartmıssınSivilde karşımda olsan seni komaya sokardım pislik bos beleş adam