Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Bu arada beyler konudan bagimsiz bir şey soracağım benim ismim hiçbir çekilişte çıkmadı çıkmıyorda acaba sesli karakter var diye kullanıcı adımda sistem algılamıyor olabilirmi ? Baskanla görüşüp sessiz karakter mi yapsak

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,018
9,080
113
Sivilde karşımda olsan seni komaya sokardım pislik bos beleş adam
ne oldu la doğruları söyleyince zoruna mı gitti.
yalan mı? üç kuruş için şekilden şekile giriyorsunuz burda kurmuşsunuz grubu ödülleri aranız da çeviriyorsunuz.

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,508
113
işte dün 10 kişiye verilmesi gereken ödül listeci ve dağıtımcı sayesinde 15e yükseldi sonradan gelen arkadaşlarına ödül vermek için yaptılar o ödülü bile almadım dağıtımcı çatır çatır yiyeceğini söyledi ödülmü zehir zıkkım olsun dedim yüz yokki adam da pısır pısır güldü sadece bende bedduamı ettim hep kaybedersin inşallah diye kaybedecekte bende izlicem :D
Boşver reis valla seni göreni göreceksin bu devirde..
Baktın görmüyor eyvallah diyip yoluna bakacaksın bugün olmadığı için üzülürsün yarın illa ki olacaktır

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,806
3,682
113
hakaret etme adam dogruyu söyledi , takip ettiğim için 500tl attın bana , etkinlik sahibi bana dedi ki takip edenlere dagıt , sırf arkadaşlarına vermek için 15 kişiye cıkartmıssın :D
O konuda adam adaletli ben onla kavga etmeme rağmen bir kere benide seçmişti öyle bişey yapacağını sanmıyorum

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,202
6,308
113
Of of of Atletico Madrid ne gol attı adam öle bir gol yok izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...