- 49,330
- 54,138
- 113
O diğerini etikletleme valla ciddi ciddi ban yerim bu kez dostHedef bu mu
O diğerini etikletleme valla ciddi ciddi ban yerim bu kez dostHedef bu mu
Bizden hir çıkmaz abi akıllı adamlarız hepimiz. Benim asıl meslek öğretmenlik 😂Eyv dost aman ortalık karışmasın yene
Forumda 180 tane kara varO diğerini etikletleme valla ciddi ciddi ban yerim bu kez dost
Grup tan bahsediyorlar katıksız adamlar 2 k gelecek kupon olsa bile çekiliş konusu aciyorum bir kişiye katkım olsun diyorum ona rağmen millet kötü forum kuralları bana izin vermiyor laf edimErhan adamın parasını niye atmadın. Ayrıca çeten kim 😂 öyle arkadaşlarına atmışsın ya beni niye es geçtin olum ouauuau
Profil resmini sevdim dost filmi tam izledim hayatimda izlediğim en efsane dizi benceBizden hir çıkmaz abi akıllı adamlarız hepimiz. Benim asıl meslek öğretmenlik 😂
Neyse kardesim beni çetene alır mısın? Yönetici kim? @tahir1603 ise bir oylama talep ediyorumGrup tan bahsediyorlar katıksız adamlar 2 k gelecek kupon olsa bile çekiliş konusu aciyorum bir kişiye katkım olsun diyorum ona rağmen millet kötü forum kuralları bana izin vermiyor laf edim
Bu dizi çok iyiydi abi 😂 aksiyonu hiç bitmiyordu. Ama hâlâ favorim lostProfil resmini sevdim dost filmi tam izledim hayatimda izlediğim en efsane dizi bence
Millet sabah aksam beddua ediyor bize bende diyorum neden kazanamiyoruzNeyse kardesim beni çetene alır mısın? Yönetici kim? @tahir1603 ise bir oylama talep ediyorum
Erhan günlük ban yeme potansiyeli en yüksek kişi sensinGrup tan bahsediyorlar katıksız adamlar 2 k gelecek kupon olsa bile çekiliş konusu aciyorum bir kişiye katkım olsun diyorum ona rağmen millet kötü forum kuralları bana izin vermiyor laf edim
Valla öyle hiç bitmesini istemiyordumBu dizi çok iyiydi abi 😂 aksiyonu hiç bitmiyordu. Ama hâlâ favorim lost
Çekiyor dost cekiyor galibaErhan günlük ban yeme potansiyeli en yüksek kişi sensin
Her Kaosda varsın maşallah 😆
Sende yavaştan seviosun gibi geldi erhanım 😆Çekiyor dost cekiyor galiba
Kimseye ben bulasmiyorum ki dost millet gelip beni buluyorSende yavaştan seviosun gibi geldi erhanım 😆
Erhan dost ayın 25i gelmiyor bı türlüÇekiyor dost cekiyor galiba
Ben sana diom yoksay diyeKimseye ben bulasmiyorum ki dost millet gelip beni buluyor
2 gün kaldı az daha dayan benim ayin 20 sidi çektik pauahErhan dost ayın 25i gelmiyor bı türlü
Senin nasıl 20 herkesin 25 degilmi2 gün kaldı az daha dayan benim ayin 20 sidi çektik pauah
Bu kez ole yapacam valla yeter bıktım klavyede kaos etmek ne bilim tadı tuzu yok resatin dediği gibi kafes dövüşü olsa hiç değilse ağız burun kırıp insan rahatlardiBen sana diom yoksay diye
Gereksiz gördüğün kişileri yoksay kafan rahat olsjn kardeşim
10 20 25 sen fatura kesim tarihini degistirebiliyrousn 3 ayda 1Senin nasıl 20 herkesin 25 degilmi
Bu insanlara el kaldırmaya değmez yoksaymak en iyisiBu kez ole yapacam valla yeter bıktım klavyede kaos etmek ne bilim tadı tuzu yok resatin dediği gibi kafes dövüşü olsa hiç değilse ağız burun kırıp insan rahatlardi