Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,948
12,898
113
Uzerine 30 defa yazdın. 1 kez güzellik yaptın kazanınca gereğini yaptım kendini bozmasaydin yine görülürdün ama sen gerçekten işine bak dostum hiç birşey değişmeyecek
Değişse ne değişmese ne çakallığını insanlar görmüş oldu işte

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,291
13,362
113
Olum herkese laf söyleyin de @Mülayim6060 demeyin bari. Herif 1 yıldır forumun altından üstünden herkese deli gibi destek oldu. Keşke bütçem olsa adama fazlasını versem. Ne zaman istense geri çevirmedi kimseyi kolay kolay. Millet yuzbinlerle oynuyor 3-5 kişiye anca dağıtım yapıyor. Adam 20-30k kazanclarda gözümle gördüm 20k üstü dağıtım yapti

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Olum herkese laf söyleyin de @Mülayim6060 demeyin bari. Herif 1 yıldır forumun altından üstünden herkese deli gibi destek oldu. Keşke bütçem olsa adama fazlasını versem. Ne zaman istense geri çevirmedi kimseyi kolay kolay. Millet yuzbinlerle oynuyor 3-5 kişiye anca dağıtım yapıyor. Adam 20-30k kazanclarda gözümle gördüm 20k üstü dağıtım yapti
Kim laf yemedi ki bu forumda insanlar resmen kafayı yemiş yemin ederim

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,948
12,898
113
Al işte :) isterse 500 kişiye olsun ben bana yapılanı söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...