- 32,640
- 12,138
- 113
Biz doğru ekememisiz @Mülayim6060Ne ekersek onu biçiyoruz dostum kimse kimseye durduk yere bu kadar destek atmaz veya sponsor olmaz. Sen iyi bi dostumuzsun şansın dönecektir illaki bol şanslar 😉
Biz doğru ekememisiz @Mülayim6060Ne ekersek onu biçiyoruz dostum kimse kimseye durduk yere bu kadar destek atmaz veya sponsor olmaz. Sen iyi bi dostumuzsun şansın dönecektir illaki bol şanslar 😉
Tamam o zaman konu kapalı herkesin gönlü rahat olsunDağıtım için kisilip verilmedi gönlünden koptu bana
Neden yawBiz doğru ekememisiz @Mülayim6060![]()
daimona yarın yazıcam bu konu hakkında, rollsever arkadaşların hepsine özel biyografi kısmı açılsın ayriyetten ve hepsi adıma göre aldıkları ücretleri yazsınlar. Roll açan dostlarımız ona göre sen gel sen git desinler süper fikirOlum işin içine para girince üzmeyin bir birinizi bugün 300 olur yarın 3 bin olur o zaman roll konusuna gelince bundan sonra şöyle diyin benim roll takip etme bedelim en az 1k yapmayın dağıtım yapan adamada ayıp oluyor
Sağlıcakla mamoİyi kötü tüm yazılanları kabul ediyorum dostlar
Hatalı olan benim kusura bakmayın
Herkesi listeye almak yerine 2 3 kişiye ulaşmış olsak daha iyi olacakmış
Kalın sağlıcakla emeğinize sağlık
Normal kral önceden 10 kişi roll açıyordu bilindik 4-5 kişi totem yapıyordu çok sorun olmuyordu. Şimdi 1 kişi roll açıyor 100 kişi takip ediyor. Böyle bir ortamda sorun çıkmaması mümkün değil zaten Allah hepimizin sonunu hayretsin.enflasyon forumada vurmuş anlaşılan
Yakında böyle bir uygulama çıkar seviyeli roller diyedaimona yarın yazıcam bu konu hakkında, rollsever arkadaşların hepsine özel biyografi kısmı açılsın ayriyetten ve hepsi adıma göre aldıkları ücretleri yazsınlar. Roll açan dostlarımız ona göre sen gel sen git desinler süper fikir
Ben mesela bombacinin her roll u başarılı olsa bana ulaşıyor 1 kere boş geçmedi bil bilgidi varki boş geçmedi aynısı mamoste için de geçerli arka planda birbirimize yaptığımızı siz gormuyosunuz dosttamamdir. dogru dusunmusum o yuzden almis kadar oldum tesekr ederm parayi begenmemek degil yani bu konuda dalga gecen arkadaslar anladiysaniz kendi adima almama sebebimi anladiniz kansiz gibi en az 3 4 kisi daha vardir adamada yazik butun parasini mi dagitacak olsun ben almiyorm.
70k heralde kankaNe kdr çekti mamosteeye Tebrikler
ben katladım bileKeske metonun dedigi givi cigkofte ayran halka tatlisi alsaydim. Rocket ligine soxum
Bosver hadi bana iyi geceler sana günaydınNeden yaw
Bende gelmiştim sonradan fakat sağlık olsunŞimdi
@Calypso13
@Pikaçuu
@zeisy
@SaHgEc
@kturgay
@Proletarya
@Marley
@ahmetcansarac61
@Hasim5454
@tahir1603
Varmı beni neden yazmadın diye görmemiş olabilirim
Gel sana ben gönderiyorum IBAN atBende gelmiştim sonradan fakat sağlık olsundaim olsun
ben cok denedim 3 4 kafa arkadas seciyim 2 3 5k kazanca gore destekliyim dedim sonuc her zaman şasmaz karsi taraf kazanc gizlemeye caliştı yada bana oyle denk geldi bilmiyorum ben bunu cok denedim basaramadim siz sorunsuzca yapabiliyorsaniz helal olsun ne diyim.Ben mesela bombacinin her roll u başarılı olsa bana ulaşıyor 1 kere boş geçmedi bil bilgidi varki boş geçmedi aynısı mamoste için de geçerli arka planda birbirimize yaptığımızı siz gormuyosunuz dost
Son set bitmek üzereyken uyuyakalmisimGel sana ben gönderiyorum IBAN at
Alda gel tenis rolü yapıştır para lazım oknmnSon set bitmek üzereyken uyuyakalmisim
benim 500 vardiya onuda sana zahmet. iban var sende iyi sabahlarGel sana ben gönderiyorum IBAN at
Beğenmemiştin daha deminbenim 500 vardiya onuda sana zahmet. iban var sende iyi sabahlar