- 1,127
- 344
- 83
Ben direk öylesine oynadım zaten 3 4 aydır oynamıyom biraktim kumarı dün doğum günümdu öyle yoklarken denk geldi zaman geçsin diye derken çekime gittim acikcasiGüzel olmuş bana da 100 lira bile ödemedi oyun
Ben direk öylesine oynadım zaten 3 4 aydır oynamıyom biraktim kumarı dün doğum günümdu öyle yoklarken denk geldi zaman geçsin diye derken çekime gittim acikcasiGüzel olmuş bana da 100 lira bile ödemedi oyun
İyi denk gelmiş benden sana doğum günü hediyesi olmuş 😅Ben direk öylesine oynadım zaten 3 4 aydır oynamıyom biraktim kumarı dün doğum günümdu öyle yoklarken denk geldi zaman geçsin diye derken çekime gittim acikcasi
İşte şeytan iş başında uzak dur dostBen direk öylesine oynadım zaten 3 4 aydır oynamıyom biraktim kumarı dün doğum günümdu öyle yoklarken denk geldi zaman geçsin diye derken çekime gittim acikcasi
Sağol iyi geldi sabah mahkemem var yol parasi yapıcam 😆İyi denk gelmiş benden sana doğum günü hediyesi olmuş 😅
Geçmiş olsunSağol iyi geldi sabah mahkemem var yol parasi yapıcam 😆
Yok yatırım yapmıyorum bıraktım çok şükürİşte şeytan iş başında uzak dur dost
İnşallah sagolGeçmiş olsun
Kaç bettenUygulama indir ss at bonusu aldım burdan dün deneme ayrı uygulama ayrı olabilir bi canliya sorsanız ss attım 100 FS ekledi 1k yap cek
1betKaç betten
Düz Gates bak biOyuna bile girmiyor
İnsan utanır bunu paylaşırken 100 frespin 1 tl bet aynı oyunda geçerli imkansız yapmak üye olmayınMerhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
Mardanbet 100. Free spin 2500 yap 1 k çek
Bonusu almak zorunda değilsin boş yorumunu al ve görmezden gel burayı
Girdi oyadım yalan mı söylicem kanka 😄Oyuna girmiyor nası ödedi
En azından yatırım yap.demiyorMerhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
Cekim geldi. 👍170 lira odedi sonra 3 liradan farmlarken spine girdi 5000 odedi vay arkadaş. Cekim verdik bakalim bakiye düzenlendi beklemede cekim.
Tebrikler170 lira odedi sonra 3 liradan farmlarken spine girdi 5000 odedi vay arkadaş. Cekim verdik bakalim bakiye düzenlendi beklemede cekim.
Paylaşım için sagol dostum.Merhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
Afiyet olsun dostumPaylaşım için sagol dostum.