- 38,894
- 7,611
- 113
Sıkıntısız gelsinde dost inşÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
Bu tumkasadan da bankaya mi çekiliyor
Sıkıntısız gelsinde dost inşÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
Fee ücreti yok hiçbirşey yapamıyorum öyle kaldı 3 KTakas yapamıyorsun mu trx ile
Takas yapma çok komisyon alır bro trx yolla 1-2 tron free ücret olarak 30-40 lira eder sonra ister çek hesaba ister yatır siteyeŞu pusulanın parasınıda trx dedim tether yollamışlar ne siteye attırıyor nede çektiriyor 500 lazım 2 gündür şurayada geldim geç gelmişim
500 işini görürse atayım sana yıldırım baba atıncaFee ücreti yok hiçbirşey yapamıyorum öyle kaldı 3 K
Bol şans brom. Şans bizi de görür umarım. Hep yerinde sayıyoruz ya ilk maçtan gümÖdüyor muş kankam
Elde avuçta olsa deneyecem de valla yok şimdiTakas yapma çok komisyon alır bro trx yolla 1-2 tron free ücret olarak 30-40 lira eder sonra ister çek hesaba ister yatır siteye
Yok usta sen zaten çekim için uğraşıyorsun boşver500 işini görürse atayım sana yıldırım baba atınca
Sen özelden yazdın mı iban yada tumkasaSıkıntısız gelsinde dost inş
Bu tumkasadan da bankaya mi çekiliyor
Sıkıntı yok ay sonuna kadar süresi var onunYok usta sen zaten çekim için uğraşıyorsun boşver
Halledememiş olursan eğer yarın bi yokla beniElde avuçta olsa deneyecem de valla yok şimdi
Yok Dost yazmadım daha yazayım miSen özelden yazdın mı iban yada tumkasa
Düşünmen yeterli dostum teşekkürler sen payını al boşverSıkıntı yok ay sonuna kadar süresi var onun
Tamamdır saolasın dostHalledememiş olursan eğer yarın bi yokla beni
3k yaparsam dm atarım 😘Düşünmen yeterli dostum teşekkürler sen payını al boşver
Bol şans dost3k yaparsam dm atarım 😘
Yaz ibanYok Dost yazmadım daha yazayım mi
Yazdım dostYaz iban