- 40,729
- 31,344
- 113
30 liraya çökmüşüz Fundan kanka hayırlı olsun ❤🍀Çekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
30 liraya çökmüşüz Fundan kanka hayırlı olsun ❤🍀Çekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
😘Tüm ödüller yollandı @Shellac bugünluk yeter reis kafayı dinleyelim biraz konu kilit
Şansına bereket cınım at bir siteye 3 k yap bi 3 lü kombin demle çayını bak keyfine adamsın 🍀🍀❤❤Tüm ödüller yollandı @Shellac bugünluk yeter reis kafayı dinleyelim biraz konu kilit
kız ayarlıyalım para sonra senden isterizBazen bu bana yetiyor.
Dikkat et bugün öyle olur yarın başka olur o işler.Varken yanında olduğun adamlar yokkende yanında olur umarım.Şansın bol çarşın pazar olsunBazen bu bana yetiyor.
Sağol reisDikkat et bugün öyle olur yarın başka olur o işler.Varken yanında olduğun adamlar yokkende yanında olur umarım.Şansın bol çarşın pazar olsun
Ona vefa diyoruz kanka valla beDikkat et bugün öyle olur yarın başka olur o işler.Varken yanında olduğun adamlar yokkende yanında olur umarım.Şansın bol çarşın pazar olsun
Baba bende manita yapıyorum hemenBazen bu bana yetiyor.
Aklıma sabah 7.30’da simit parası diye dm atan geldi simitin resmini falan çekip atmıştıBazen bu bana yetiyor.
MaşallahÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
samanyolu tvde ki beyazlı dede gibi adam yaBazen bu bana yetiyor.
Tebrikler yıldırım DemirörenÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız