Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Mariobet 45k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,465
17,120
113
Tebrikler dostum. Umarım sorunsuz gelir çekimin. Bana hep tokatçı gibi geliyor bunlar. Kazasız belasız al paranı.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,355
33,777
113
Aynısı dost o yüzden sıkıntı diyorum ya bu 7 gün içerisinde qnbbbbb hesaba 900k giriş var banka değiştim o yüzden
Tavsiyem garanti ve yapı kullan Max. Bankadan bloke yer paranı al seninle çalışmak istemiyoruz derler , benim garanti maaş hesabım olduğu için onu da diyemiyorlar yapıyada esnek hesap gömdüm oda diyemiyor aklında bulunsun herkes kripto güvenli diyip duruyor patlayacaksan miktar yada çekim çeşidi çok önemi yok hesaba illaki giriş olarak çökerler adamın ense köküne dayım daha Nisan 20 de 411k çekti kripto jojobetten 20m plus tl , parayı Kıbrıs’tan ev aldı sattı göstererek hakladı Türkiye’de 3 daire 1 dükkan çekti hiç problem yaşamadı

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
832
113
Tavsiyem garanti ve yapı kullan Max. Bankadan bloke yer paranı al seninle çalışmak istemiyoruz derler , benim garanti maaş hesabım olduğu için onu da diyemiyorlar yapıyada esnek hesap gömdüm oda diyemiyor aklında bulunsun herkes kripto güvenli diyip duruyor patlayacaksan miktar yada çekim çeşidi çok önemi yok hesaba illaki giriş olarak çökerler adamın ense köküne dayım daha Nisan 20 de 411k çekti kripto jojobetten 20m plus tl , parayı Kıbrıs’tan ev aldı sattı göstererek hakladı Türkiye’de 3 daire 1 dükkan çekti hiç problem yaşamadı
Dost iş bankası kapatıldı 1 yıl önce benim ne demek istediğini çok iyi biliyorum

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,355
33,777
113
Tşk günaydın. Dün bol şanslar diledik oralı olmadın görmedin sanırım.
Valla hatırlamıyorum görsem malum yerden yazardım , ilgilenmşyorum uzak durucam dedin diye uğramıyorum sonra yine sinir krizlerine giriyoruz 15,8k ödeyelim diye sıfır tl den yaptığımız 3,5 lira da kaynadı gitti tek golden

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,465
17,120
113
Valla hatırlamıyorum görsem malum yerden yazardım , ilgilenmşyorum uzak durucam dedin diye uğramıyorum sonra yine sinir krizlerine giriyoruz 15,8k ödeyelim diye sıfır tl den yaptığımız 3,5 lira da kaynadı gitti tek golden
Sağlık olsun bro olacağı varsa da olmazdı zaten öyle bir bahtsızlık bizimki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...